DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Lehet, hogy Hamilton nem lesz ott a londoni F1-es show-n

13 éve várnak a londoniak arra, hogy nagyszabású F1-es bemutatót vigyenek a városba - szerdán mindez megvalósul, ám könnyen lehet, hogy az ország egyetlen igazi sztárja nélkül.

Szinte a semmiből érkezett nemrég a hír, hogy szerdán nagyszabású Forma-1-es bemutatót rendeznek London utcáin, szinte az összes csapat és pilóta részvételével. A brit főváros 2004 nyarán már vendégül látta a mezőny egy részét, ahol többek között Nigel Mansell is autóba ült, az akkori legnagyobb nevek, Jenson Button, Juan Pablo Montoya, David Coulthard mellett.

Az idei Forma-1-es mezőny egy videóban két versenyző (Carlos Sainz és Lewis Hamilton) kivételével arra invitálta a rajongókat, hogy kövessék figyelemmel a nagy durranásnak ígérkező eseményt.

De hová lett Sainz és Hamilton? Nos, a Toro Rosso spanyoljáról egyelőre nem tudni semmit, a Mercedes háromszoros világbajnok pilótája azonban néhány órával a hír közzététele után saját Twitterén lombozta le az érte rajongók lelkesedését.

„Minden szeretett rajongómhoz, alig várom, hogy láthassalak titeket Silverstone-ban. Addig is, két napig szünetet tartok. Isten áldjon mindannyiótokat. Szeretettel, Lewis.”

Ha Hamilton két nap szabadságot vesz ki, és csak csütörtökön jelenik meg a Silverstone-ban, azt jelentheti, hogy a pilóta valószínűleg nem lesz jelen a londoni parádén - ami elég furcsa, hiszen az elmúlt három évben aratott győzelmeivel valósággal hátán cipelte a Brit Nagydíjat. A szervezők az idei futam napjára 140 ezer nézőt várnak, akik között vélhetően kevesen vannak azok, akik ne neki szorítanának.

Úgy tűnik, a brit igencsak élvezi a szünetet...

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: