DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Már lehet fogadni a Hamilton-Vettel bokszmeccsre?

Azerbajdzsánban alaposan összekülönbözött Sebastian Vettel és Lewis Hamilton. A brit kérte, hogy szemtől szemben rendezzék le a dolgot. Egy bukméker komolyan vette.

Paddy Power fizetne is azért (nem is keveset), hogy valóban lásson egy Hamilton-Vettel ütközetet a ringben. Hamilton üzente Vettelnek ugyanis, hogy ha bizonyítani akarja, hogy valóban férfi, azt ne az autóban tegye, hanem szemtől szembe.

„Fizetnék azért, hogy lássam” – közölte Power, aki 1 millió fontot is felajánlana azért, hogy létrejöjjön ez a mérkőzés. A győztes mindent visz, bár a végén karitatív célokra ajánlaná fel a megnyert milliót. Már a plakát tervezete is megvan a fejében.

Lehetetlen, hogy megtörténjen?


Hogy mik az oddsok? Meglepő módon, annak ellenére, hogy Lewis Hamilton nemrég elkezdett thai-bokszolni, mégis Vettel kapja az 1/10-es értéket, ha létrejön a harc. Hamilton 5/1-es mutatóval rendelkezik, amin belül 14 az egyhez adnák, hogy kiütéssel győz a Ferrari pilótája felett.

Valóban beválik Lauda jóslata a pofonokról? Nem igazán valószínű, de láthatjuk, hogy van, aki egészen komolyan veszi a dolgot.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: