DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Mariah Carey jött, látott, és nem mondott semmit

Az F1-es Azerbajdzsáni Nagydíj egyik sztárvendége az amerikai popdíva, Mariah Carey volt, akit kevésbé hozott lázba az őt körülvevő világ, mint az fordítva történt.

A rajt előtti pillanatok általában mindig a feszített felkészülésről és koncentrációról szólnak, Bakuban azonban a 47 éves énekesnő ellopta a show-t. Persze vasárnap este övé volt a színpad, és az ő koncertje zárta a versenyhétvégét, ám az indulás előtt alig volt olyan (férfi) a bokszutcában és a rajtrácson, akinek ha csak egy pillanat erejéig is, de ne akadt volna meg rajta a szeme.



Mariah Carey gyémántnyaklánca mellett azzal hívta fel magára a figyelmet, hogy a fotósok nagy-nagy örömére beült a biztonsági autóba, de természetesen fotózkodott a zeneipar több nagyságát is barátai között tudó Lewis Hamiltonnal, és a Red Bull pilótapárosával, Daniel Ricciardóval, valamint Max Verstappennel.

A díva mindenhová magával vitte hat éves kisfiát, Moroccant is – egy széles napernyőt tartó férfi is kísérte lépteiket –, és szemmel láthatóan úgy tűnt, hogy élvezi a rivaldafényt – interjút adni azonban már nem volt kedve. A Sky Sports riportere, a szokásos „gridwalkját” teljesítő Martin Brundle hiába akart feltenni neki néhány kérdést, Carey a „nem, nem, nem, nem” szavakkal adta a szakkomentátor tudtára, hogy itt bizony egy mondatot sem húznak ki belőle.

 

@f1 we are excited to be here #bakugp #rocky @lewishamilton

Mariah Carey (@mariahcarey) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: