DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Hamilton nem akar találkozni Scherzingerrel

Bár Nicole Scherzinger fellép a bakui F1-es hétvégén, a háromszoros világbajnok ezt nem akarja megnézni, inkább a versenyzésre koncentrál.

Komoly közös múltra tekinthet vissza Lewis Hamilton és Nicole Scherzinger, hiszen az idő közen háromszoros Formula-1-es világbajnokká váló pilóta és a világhírű énekesnő 2008 és 2015 között amolyan se veled, se nélküled kapcsolatan volt - két évvel ezelőtt azonban végleg lezárták a közöttük lévő dolgokat. 

hamilton-2017-mercedes-spanyol



Éppen ezért lehet érdekes a bakui Formula-1-es hétvége kettejük számára, Scherzinger ugyanis a Black Eyed Peas mellett szintén fellép a szombati időmérőt követően, mint az esemény meghívott sztárja. Az újságírók természetesen rákérdeztek Hamiltonnál, hogy találkozik-e korábbi barátnőjével, de a brit azt válaszolta, hogy nem, semmilyen ilyen terven nics, nem akar találkozni Scherzingerrel, mert egy F1-es hétvégén az F1-re koncentrál.

Scherzinger most egyébként a profi bolgár teniszezővel, Grigor Dimitrovval jár, míg Hamilton rendre szupermodellekkel, többek között Palvin Barbarával tölti az idejét...

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: