DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Hamilton és Neymar haverkodnak

Lewis Hamilton és Neymar is Észak-Amerikában tartózkodik, az elmúlt napokban együtt töltötték el szabadidejüket, amibe egy kosármeccs és néhány fotó is belefért.

Nem igazán maradtak inkognitóban, de vélhetően nem is volt céljuk. Érdemes tudni, hogy a britek háromszoros világbajnok Formula-1-es versenyzője és a brazil futballista szupersztár jóval szorosabb barátságot ápol, mint puszta haverkodás.

Ezúttal időt szakítottak arra, hogy a helyszínen tekintsék meg az NBA döntőjének második mérkőzését, amikor is a Golden State Warriors 132-113 arányban legyőzte a Clevelend Cavaliers együttesét.

Hamilton és Neymar nem most barátkoztak már össze


Neymar jelenleg szabadságát tölti egy minden bizonnyal csalódást keltő szezont követően, mivel a Barcelonával sem a spanyol bajnoki cím nem jött össze, a BL-ben pedig még a négy közé sem jutottak be. Ugyan a Paris Saint-Germain ellen elképesztő feltámadást produkálva 0:4-ről a visszavágón 6:1-re győzve fordítottak, a későbbi döntős Juventus azonban már megálljt parancsolt a katalánoknak 3:0-s összesítéssel.

Úgy tűnik, izgalmas volt a meccs

A háromszoros világbajnok Lewis Hamilton sincs élete legjobb formájában, az idei szezonban egyelőre 25 pontos hátrányban tanyázik Sebastian Vettel mögött a második helyen a világbajnokságban, legutóbb Monacóban mindössze a 7. helyen végzett.

Neymar az összecsapás után a Golden State sztárjának, Kevin Durantnak ajándékozott egy Barca mezt, majd Hamilton, Neymar és az NFL-játékos Odell Beckham Jr. pózoltak egyet egy fényképhez. Jó kis este volt, sztárparádé a köbön.

O. Beckham Jr., Hamilton és Neymar egy képen
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: