DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton egy dögös modellel vigasztalódott

Lewis Hamilton csalódást keltő hétvégén van túl, Monte Carlóban mindössze a 7. helyen ért célba. Nem búslakodott sokáig a brit, egy szemrevaló szupermodellel töltötte idejét egy nem kevésbé szép luxusyachton.

A háromszoros világbajnok brit ászt még Monacóban kapták lencsevégre Bella Hadid szupermodellel, ahogy fürdőzéssel töltik szabadidejüket. Alig néhány órával a Monacói Nagydíj leintése után a nemrég szinglivé vált Hadiddal érezte jól magát a pilóta.

Hamilton jó módját választja a vigasztalódásnak


Lewis 2015-ben nyerte harmadik világbajnoki címét, tavaly pedig az utolsó futamon vesztette el a címet Nico Rosberg ellen, aki utána azonnali hatállyal vissza is vonult az autósporttól. Az idei szezonban eddig vesztésre áll Sebastian Vettel ellenében, de még a futamok zöme hátravan.

Lewis jókedve még javításra szorul

Monacóban harmadszor is Vettel nyert, Hamiltont nem sokáig zavarta a dolog, gyorsan lekapta a ruháját, már fürdőszerelésben érkezett a fedélzetre Bella Hadid társaságában, ahol fürdőzés és napfürdőzés volt a kora esti program. Azért egy mosoly elfért volna, Lewis!

Hamilton ízlésével nincs probléma
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: