DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Raikkönen felejthetetlenné tette kis szurkolója napját

Kimi Raikkönen sok ember szívébe belopta magát a Spanyol Nagydíj közben. A rajt utáni karambolban megsérült az autója, kiesett, ám utána csodálatossá tette egy kis rajongója napját.

Az első kanyarban nem fért el egymás mellett Valtteri Bottas, Kimi Raikkönen és Max Verstappen, Bottas meglökte a Ferrari versenyzőjét, aki így nagy erővel belecsapódott a bal első kerekével Verstappen jobb elsőjébe, utóbbi kettő így ki is esett a versenyből.

A televíziós felvételeken kétszer is kiemeltek egy Kimi Raikkönen-rajongó kisfiút, aki kedvence kiesése miatt elkeseredett és sírni kezdett a lelátón. A Formula-1 új tulajdonosai már régóta elmondták, hogy közelebb kell hozni a sportot a rajongókhoz. A Ferrari és Raikkönen megfogadta a tanácsot.

Vigasztalhatatlan a kisfiú Kimi kiesése miatt


Már a verseny ideje alatt megtalálták a kissrácot és anyukáját és elvitték a Ferrari motorhome-jába, ahol találkozhatott kedvencével. Még egy dedikált sapkát is kapott a jégembertől. Így lehet valakinek egy borzalmas napjából élete legboldogabb napját varázsolni, gratuláció a Ferrarinak és Kiminek a gesztusért.

A szemek mindent elárulnak, a kissrác sosem fogja feledni ezt a napot

Martin Brundle televíziós szakértő viccesen meg is jegyezte, hogy reméli, nem lesz tele Silverstone-ban a lelátó síró gyerekekkel, akik azt remélik, hogy majd így bejutnak kedvenc pilótájukhoz.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: