DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Ilyen se volt még: Két rajongó a Williams garázsában alhat

Az F1-es csapatok rendre előállnak érdekes ötletekkel annak érdekében, hogy játékok keretében néhány szerencsés rajongót közelebb engedjenek a sporthoz, de amit most a Williams kitalált, az egészen rendhagyó.

A grove-i istálló egy olyan játékot hirdetett, amelynek nyertese másodmagával befekhet a csapat garázsába a silverstone-i nagydíjhétvége két napján, és a két versenyautó között felállított ágyon töltheti az éjszakát. A sajátos ajánlatot még a leghíresebb szálláskereső oldalra, az Airbnb-re is feltették, mintha egy teljesen átlagos hirdetés lenne, csak itt éppen Claire Williams szavait lehet olvasni a leírásban, illetve természetesen nem kell fizetni a helyért.

EasyCapture2_6



A játékra egy egyszerű feliratkozással lehet jelentkezni, a határidő lezárását követően pedig sorsolással döntik el, hogy ki lesz az a szerencsés nyertes, aki július 14-16. között, azaz péntektől vasárnapig beköltözhet a Williamshez. Kissé lehangoló lehet a magyarországi rajongók számára, hogy alaposan leszűkítették azok körét, akik jogosultak lehetnek a nyeremény megszerzésére: csak brit, belga, német, olasz, orosz és spanyol lakosok vehetnek részt a sorsolásban.

A kezdeményezés persze attól még remek, és bizonyára érdekes lesz figyelni a nyertes kalandjait is a brit hétvége során, amiről bizonyára beszámol majd a Williams. Az élményhez ugyanis azon kívül, hogy egy F1-es garázsban, Felipe Massa és Lance Stroll versenyre kész autója között fekhet majd valaki, hozzátartozik egy találkozó is Claire Williamsszel és Felipe Massával.

A játékhoz pedig a brazil pilóta szereplésével készítettek egy remek reklámvideót is.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: