DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Klipet készítettek Bianchi tiszteletére

A tragikus kimenetelű szuzukai versenybalesete következtében elhunyt Jules Bianchi tiszteletére videoklipet készítettek „Halhatatlan vagyok” címmel. Egészen kiválóra sikeredett az alkotás.

A „The Vow” nevű együttes új kislemezzel jelentkezett „Halhatatlan vagyok” címmel, amely zeneszám és a videoklip is az elhunyt francia pilóta tiszteletére készült, két verziót is készített az együttes a videoklipből. A teljes bevételt a Jules Bianchi egyesületnek ajánlották fel.

Remek lett a klip

Jules Bianchi 2013-ban kezdte ígéretesnek induló, de sajnos nagyon rövidre sikeredett Formula-1-es pályafutását a Marussia istállónál, de addigra a Ferrari már hosszú távú szerződést kötött a tehetséges franciával, akinek vélhetően néhány év múlva versenyzői ülés jutott volna a Scuderiánál.

Bianchit a Ferrari fedezte fel


2014-ben bravúros versenyzéssel két pontot szerzett a Monacói Nagydíjon, majd az év őszén, október 5-én Szuzukában tragikus balesetet szenvedett az esőben. Bár hivatalosan csak a következő év júliusában hunyt el, a fejét ért 250 G-nél is nagyobb erőhatás következtében rövid idő után beállt az agyhalál Bianchinál, így valójában semmi esélye sem volt a felépülésre. Jules Bianchi volt Ayrton Senna után az első Formula-1-es pilóta, aki versenybaleset következtében hunyt el.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: