DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Apja szerint Jos Verstappen veszélyes Max karrierjére

Tovább gyűrűzik a Jos Verstappen körüli mizéria: az expilótának nemrég egy éjszakát kellett eltöltenie egy hollandiai fogdán, Frans Verstappen pedig úgy véli, apja viselkedése miatt veszélyben Max karrierje.

A hét elején Jos Verstappen azzal került a hírekbe, hogy egy roermondi szórakozóhelyen verekedésbe keveredett, és mivel nem állt szándékában elhagyni a helyszínt, a helyi rendőrség egy éjszakára fogdába zárta. A holland többször is kihúzta már a gyufát a hatóságoknál, legtöbbször azonban családja szenvedett agresszív természete miatt: megverte már volt feleségét és volt barátnőjét is, kezet emelt édesapjára, Frans-ra, egy nemrég napvilágra került sztori szerint pedig még a ma már F1-es futamgyőztes fiát, Maxet is mellbe vágta egy rosszabbul sikerült gokartversenyt követően.



A holland De Telegraaf úgy tudja, Frans Verstappen fia roermondi balhéja után felkereste Helmut Markót, a Red Bull tanácsadóját, hogy biztosítsa unokája karrierjét – Jos egyébként tavaly óta már nincs ott csemetéje minden versenyén. „Max érdekében tettem meg ezt a lépést, mert féltem a karrierjét” – nyilatkozta Frans. „Az egyetlen dolog, amit szerettem volna elérni, hogy a Red Bull avatkozzon közbe, és védje meg Maxet az apja jelentette folyamatos szenvedéstől.”

Az osztrák megerősítette, hogy valóban felkereste őt a 19 éves versenyző nagyapja, de sietett kihangsúlyozni, hogy a történtek csakis a családra tartoznak. „Világossá tettem, hogy a Red Bullnak egyedül Maxszel van szerződése, és minden más, ami a családon belül történik, nem a mi dolgunk” – tette hozzá Marko.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: