DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hamilton filmet készítene önmagáról

Lewis Hamilton életrajzi filmet készítene önmagáról, amelyben ő lenne a főszereplő: a brit szerint tanulságos történet lenne, és bemutatná, hogyan vált F1-es pilótává.

Hamilton korábban már jelezte, hogy egyszer könyvet írna, amelyben majd elmeséli, hogy miért cseréltek szerelőgárdát Nico Rosberggel a 2016-os szezon elején. A brit akkor úgy nyilatkozott, nagyon érdekes olvasmányt tudna összerakni az F1-es karrierjéről – most pedig egy filmen töri a fejét, amelyben ő lenne a főszereplő.

 Hamilton



„Tudom, hogy kellene kinéznie a filmnek” – nyilatkozta a brit a Confidential on Nova nevű rádiónak. „Valószínűleg saját magamat játszanám. Nem láttam még olyan színészt, aki úgy nézne ki, mint én, vagy akit szeretnék, hogy eljátssza a szerepem.”

„Az én történetem szegényes körülmények között kezdődött. Azt hiszem, én vagyok az utolsó ilyen, mivel a versenytársaim mind jólétben nőttek fel. Ez egy családi történet lesz arról, hogy honnan jöttünk, a család hogyan jutott el idáig, milyen áldozatokat hoztunk, valamint a nehézségekről, amelyekkel az úton találkoztunk” – folytatta Hamilton.

A világbajnok szerint inspiráló történet lenne ez a film, amely nem csak arról szólna, hogyan váljon valaki versenyzővé, hanem „mindenkinek, családoknak az összetartásról, az álmokról, és arról, hogy kövessük ezeket és érjük el őket”. A Mercedes versenyzője hozzátette, egyelőre nem kezdte el a történet megírását, azonban egy napon biztosan megteszi majd. 

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: