DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Raikkönenék felfedték második gyerekük nemét

Hamarosan kistestvért kap Robin Raikkönen, a szülők pedig nem titkolják annyira a család életét a rajongók elől, mint néhány másik F1-es pilóta. Azért játszanak egy kicsit az érdeklődők idegeivel, hiszen mindent most még nem árultak el.

35 éves korára Kimi Raikkönenből is apa lett, hiszen 2015 januárjában az azóta már feleségévé vált Minttu Virtanen életet adott első közös gyereküknek, Robin Ace Matias Raikkönennek. A 2007-es világbajnok azonban nem akar hozzájárulni a finn népesség fogyásához, így egy második csemetével is terveztek, aki elmondásuk szerint valamikor tavasszal jön majd világra.

C7WKg1uWkAAQKyo



Kimi és Minttu legutóbb az Elle magazinban beszéltek az új jövevényről, akiről elárulták, hogy kislány lesz. A nevével kapcsolatban már titokzatosabbak voltak, így erről csak annyit szellőztettek meg, hogy testvéréhez hasonlóan az övé is R betűvel fog kezdődni. Minttu pedig azt is elújságolta, hogy eddig rendkívül zökkenőmentesen telik számára a terhesség, elkerüli őt az ilyenkor előforduló rosszullét és fáradékonyság.

A jelenlegi F1-es mezőnyben Raikkönenen kívül csak Vettel, Grosjean és Massa rendelkeznek már utóddal, és hamarosan a finn lesz a harmadik, aki két gyerek apjának mondhatja magát: Vettelnek két lánya, Grosjeannak két fia született az előző években.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: