DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Hamilton is ott lesz a Verdák 3-ban

A háromszoros F1-es világbajnok már a közkedvelt animációs film második részében is megjelent egy cameo erejéig, a nyáron mozikba kerülő Verdák 3-ban pedig ismét szerepet vállalt.

Lewis Hamilton életstílusához tökéletesen illeszkednek a popkulturális termékekben való szereplések, még akkor is, csak hangjukat adja az animációs filmek egy-egy karakterének. Mivel a legnépszerűbb F1-es pilótáról van szó, talán nem meglepő, hogy a legjobb autóversenyzésről szóló animációs filmben, a Verdákban is szerepet vállalt. A sorozat második részében, 2011-ben egy saját magáról elnevezett autó hangját kölcsönözte, majd feltűnt a Zoolander 2-ben, de a Call of Duty: Infinite Warfare-ben című játékban is megjelent.

Nos, a háromszoros világbajnok a júniusban mozikba kerülő Verdák 3-ban visszatér a vászonra: persze itt sem saját magát fogja alakítani, a karakter neve mindazonáltal Hamilton lesz, így mégis van kapcsolódás a karakterrel.  Hamilton egy segéd lesz az alkotásban, aki a főszereplő Villám Mcqueen edzője, Cruz Ramirez keze alá fog dolgozni. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: