DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Hamilton: Miért utálnak engem?

A háromszoros F1-es bajnok pályán kívüli életmódját gyakran kritizálják a sajtó és a rajongók oldaláról, a brit azonban értetlenül áll azelőtt, hogy például zenei tevékenysége miért szúrja egyesek szemét.

Lewis Hamilton az F1-es celebek alfája és omegája, hiszen amellett, hogy pályán mutatott teljesítménye miatt sokmilliós rajongótáborral rendelkezik, az élet más területein is megpróbál érvényesülni: zenét ír, a popszakma legnagyobb neveivel veszi körül magát, és egyszerűen élvezi az életet. Sokaknak egyszerűen nem fér bele, hogy a brit csúcsversenyzői státusza mellett mást is csináljon, ezt pedig már Hamilton sem hagyta szó nélkül: „Nem értem, miért utálnak engem. Miért mondanak ilyeneket? És miért mondják azt, hogy rapper vagyok? Énekesnek tartom magam, szeretem az R’n’B-t” – idézte a pilótát a Daily Mail.



A pilótának saját stúdiója van otthon, de gyakran utazik Los Angelesbe is rögzíteni felvételeket. „Már több albumra való dalom van. Amikor az F1-be jöttem, csak versenyeztem, és együtt voltam Nicole-lal, és nem is vágytam másra. Korábban nem volt időm semmire, most viszont próbálom utolérni magam. A suliban zenélni szerettem volna, de édesapám nyomására inkább a történelmet választottam. Ez nem volt az én világom, ezért inkább a zenével foglalkoztam, de csak a háttérben.”

„Most képes vagyok arra, hogy 100%-ot adjak bele a versenyzésbe, de még így is marad energiám más dolgokra. Imádom a kreativitást, ezért művészeti show-kra és divatbemutatókra járok, és amikor csak tudok, elmegyek koncertekre is. Szeretem, ha az emberek tökéletesíteni tudják képességeiket. Ez a sport nem az életem, és amikor abbahagyom, ugyanúgy folytatódni fog tovább. Én is tovább akarok lépni, és valami mást csinálni” – tette hozzá a 32 éves versenyző, aki nemrég úgy fogalmazott, hogy a celeblét a javára válik.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: