DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Rosberget lenyűgözi Novak Djokovic

2016 Forma-1-es világbajnoka még csak nemrég ismerkedett meg a tenisz-világranglista második helyén álló szerb kiválósággal, de már most nagyon kedveli őt.

Lewis Hamilton esetében megszokhattuk már, hogy sztársportolókkal veszi körül magát, elég csak Neymar, Serena Williams, Tom Brady, vagy éppen Lindsey Vonn nevét megemlíteni. Nico Rosbergről ez nem mondható el, bár néhanapján összejár a német futball legjobbjaival, tavalyi világbajnoki címét például Lukas Podolskival ünnepelte.



A német pilóta most a teniszvilág egyik ikonját, a tizenkétszeres Grand Slam-győztes Novak Djokovicot méltatta, aki a januári Ausztrál Openen azonban már a második fordulóban búcsúzni kényszerült. „Minden egyéni sportban vannak olyanok, akik dominálnak, majd egyszer csak lekerülnek a csúcsról. Például a teniszben Novak Djokovic is így járt” – idézte a Motorsport-Total.com a németet, aki a minap a monacói tengerparton futott össze a szerbbel.

„Éppen a jógaprogramját teljesítette, odamentem, és üdvözöltem őt. Egy korábbi Laureus-gáláról ismerjük egymást, azóta pedig gyakran írunk egymásnak. A gyerekeink ugyanannyi idősek, és mindketten Monacóban élünk. Ő az, aki teljesen elhivatott a sport iránt, és szóba került, hogy ez milyen kimerítő tud lenni” – tette hozzá a világbajnok, aki éppen a folyamatos világbajnoki harcba fáradt bele, amikor a tavalyi év végén szögre akasztotta bukósisakját.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: