DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Briatore meglepetésbulit szervezett Ecclestone-nak

A Benetton és a Renault egykori csapatfőnöke régi cimborája az F1 éléről januárban eltávolított 86 éves üzletembernek, ezért nemrég partit szervezett tiszteletére Londonban.

Bernie Ecclestone számára talán Flavio Briatore bizonyult a legnagyobb szövetségesnek az F1-es csapatok vezetői közül, kapcsolatuk pedig azután is megmaradt, hogy a brit hivatalosan is távozott a sportág éléről nemrég. A Benettont és a Renault-t is bajnoki cími juttató olaszt nagyon bántotta, hogy a Liberty Media csak úgy félretette barátját, és úgy érezte, nagyobb tiszteletadás jár neki szolgálataiért.



Briatore ezért különleges meglepetéspartit szervezett Ecclestone-nak Londonban a minap, ahová több prominens F1-es személyiség is meghívást kapott. „Nagyszerű, hogy az összes vendég elfogadta a meghívást” – mondta az olasz Instagramjára feltöltött videóban. „Ha meghívsz száz embert, arra számítasz, hogy hatvanan ott lesznek, hiszen mindenki elfoglalt és messze él. De mindenki eljött Londonba, beleérte Albert monacói herceget, Salman bahreini herceget, Luca di Montezemolót, Stefano Domenicalit, Piero Ferrarit, David Coulthardot, Max Mosley-t, Toto Wolffot, Niki Laudát, és még sokan másokat.”

„Ez afféle tiszteletadás volt Bernie karrierje előtt, hiszen az F1 vezetői nem bántak túl jól vele. Az emberek elfelejtik, hogy mit hozott létre. Kicsit szomorú este volt, de szép is egyben” – tette hozzá Briatore, akit az emlékezetes, 2008-as szingapúri ütközésbotrány után távolítottak el az F1-ből.

 

#F1 #bernie 40anni di F1 #frends #family #sumosantwiga #london

Flavio Briatore (@briatoreflavio) által megosztott bejegyzés,

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: