DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Jos Verstappen: „Hagyják békén a fiamat!”

Jos Verstappen nincs kibékülve azzal, hogy a sajtó folyamatosan fiával foglalkozik - az ex-F1-es pilóta annyit kér, legalább a magánéletét tartsák tiszteletben.

Max Verstappen üstökösszerű feltűnése óta folyamatosan témát szolgáltat a médiának. A szakma hihetetlen teljesítményét boncolgatja, a bulvársajtó viszont magánéletében turkál, melyhez a 19 éves pilóta is szolgáltat némi muníciót, hiszen F1-es karrierje alatt már sokadik barátőjét fogyasztja. Édesapja, a sportágban versenyzőként utoljára 2003-ban feltűnő Jos nem örül neki, hogy fia állandóan a médiában szerepel. „Egyszerűen nem mehet el sehová, amikor valamelyik nap megjelent Amszterdamban, az is belekerült a TV-be” – nyilatkozta Michael Schumacher egykori csapattársa a holland L1 csatornának.

„Mivel nagyon elfoglalt, ezért neki is szüksége van némi magánéletre. Egyszerűen nem kellene mindenről beszámolni, amit csinál. Egy F1-es pilóta a hét napjaiból hat és felet munkával tölt, ezért a maradék fél napot tiszteletben kellene tartani. A sok híresztelés nem tesz jót neki, Max viszont remekül állja a média jelentette nyomást.”

Jos Verstappen nemrég úgy vélekedett, hogy fiának még időre van szüksége ahhoz, hogy a világbajnoki címért harcoljon. „Biztos, hogy nagyszerű év előtt áll, de úgy vélem, még egy évet várnia kell ahhoz, hogy ezt tűzze ki célul maga elé” – tette hozzá a holland, aki F1-ben töltött 107 futama alatt két dobogós helyezést ért el az 1994-es Magyar és Belga Nagydíjakon.



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: