DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Egy produkcióban Milla Jovovich és a Toyota C-HR

A világhírű színésznő és modell, Milla Jovovich számos más európai híresség oldalán tűnik fel egy magával ragadó művészeti alkotásban: az ’Az áramló éjszaka’ című interaktív produkciót a londoni Printworks rendezvényközpontban állították színpadra. A jelen lévő 100 vendég mindegyike szerves részévé vált egy lenyűgöző képzeletbeli utazásnak – egy történetnek, amely öt európai nagyvárosban, Berlinben, Milánóban, Párizsban, Barcelonában és Londonban bontakozik ki.

A sztorin Milla Jovovich kalauzolta végig a vendégeket, akik egy lendületes áramlat közepén találták magukat. Ezt a lendületet a Toyota C-HR ’áramló’ dizájnja ihlette, amely azt az érzetet kelti, hogy az autó folyamatosan mozgásban van – még akkor is, ha egy helyben áll. A részvevők maguk is reflektorfényben kerültek, s az élő performansz szereplőiként interaktív színészként azonosulhattak a sok-sok jelenet különböző karaktereivel. A váratlan és izgalmas fordulatokban bővelkedő jelenetek mindegyikét az autó egy-egy jellegzetessége inspirálta: némelyiket a lenyűgöző menetdinamika vagy a stílusos, gyémánt-motívumokra épülő dizájn, némelyiket pedig a kifinomult belső tér vagy a koncertélményt kínáló JBL hangrendszer.

Milla_Jovovich_Toyota_C_HR_1



Az utazás Berlinben kezdődött, ahol a vendégek egy C-HR volánja mögött találták magukat, amint végigsuhannak a város utcáin a Berlini Nemzetközi Fényfesztivál innovatív kivetített képei közt. Berlinből szinte észrevétlenül váltott át a helyszín Milánóra, ahol egy csúcskategóriás divatbemutatón, paparazzókkal körülvéve merülhettek el a kifutók világában. A vendégeket Fabio Attanasio olasz divattervező, a ‘The Bespoke Dudes’ alapítója és Giorgia Palmas olasz topmodell kalauzolta el egy olasz divatbemutató színfalai mögé. A különleges show sztárja maga a C-HR volt, amely egy tükörfalú térbe zárva forgott, minden szögből feltárva dinamikus dizájnjának legszebb és legelegánsabb részleteit. A vendégek ezután egy párizsi kaszinó rulettasztala körül tolongva várták, hogy Etienne Pradier francia krupiéként játékba hívja őket. Ám alig tették meg tétjeiket, máris a francia rallypilóta, Guerlain Chicherit autójában eszméltek, aki szédítő tempóban száguldott velük egy gigantikus, kivetített rulettasztal körül, bemutatva az autó menetdinamikáját, áramló mozgását és precíz irányíthatóságát. A következő város Barcelona volt, ahol a vendégel egy flashmob-stílusú előadás közepébe csöppentek; a tömeget a spanyol DJ Cuartero tartotta mozgásban egy olyan zenével, ami a C-HR tökéletes hangzású JBL hangrendszeréből áradt. Az utazás utolsó állomása egy londoni bár volt; itt az innovatív mixer-duó, Alex Kratena és Simone Caporale várta a vendégeket, akikhez aztán Milla is csatlakozott.

A rendezvényt egy olyan csapat hozta össze, amelyet a világ legjobb színházi és műszaki tehetségei alkottak, és akiket Jonny Grant és Hamish Jenkinson kreatív igazgatók irányítottak, a produkció mögött pedig Jessica Rees Middleton állt vezető producerként.

Milla_Jovovich_Toyota_C_HR_4

„Nagyon örültem, amikor felkértek erre a produkcióra, mert imádom az olyanfajta interaktív színházat, amely minden nézőt beszippant, és amelyben mindenki a maga egyedi, senki máséra nem hasonlító élményét éli meg. Mindig is szerettem volna részt venni valami ilyesmiben, így fellelkesedtem, amikor a Toyota felkeresett ezzel az ötlettel, és azonnal tudtam, hogy részt akarok venni a dologban. A C-HR a Toyota teljesen újfajta koncepciója, amelynek egyedisége a stílusban és a minőségben gyökerezik. Ez az autó elképesztően gyönyörű, belül pedig hihetetlenül stílusos. Ez a márka mindig a ’jobbításra’ törekszik a dizájnban és minden másban is, én pedig nagy rajongója vagyok ennek a filozófiának. Igencsak kreatív kihívást jelentett mindezt életre kelteni, de végül mi is megtaláltuk a magunk áramlatát… és reméljük, hogy mindenki, aki részt ezen az eseményen, ösztönzést kapott arra, hogy felfedezze önmagában a saját, tökéletes flow-t!” – fogalmaz Milla Jovovich.

„A C-HR teljesen új koncepciót képvisel a Toyota márkán belül, és minden eddigi autónktól totálisan különbözik. Éppen ezért egyértelmű volt, hogy innovatív, egyedi módszerekkel kell bemutatnunk, életre keltve az autó által megtestesített ’flow’ érzést. Az ’Áramló éjszaka’ nem csupán a C-HR dinamikus és újszerű karakterét adja vissza, hanem azt is bemutatja, miért pont ez a megfelelő autó azoknak az embereknek, akik egy lendületes áramlatként szeretnék megélni az életüket.” – teszi hozzá Jan Verhaegen, a Toyota Europe brand- és marketing-kommunikációs managere.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: