DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Hamilton: Régen nem tudtam önmagam lenni

Lewis Hamilton, a Mercedes F1-es versenyzője úgy érzi, az elmúlt néhány évben jelentős változáson ment keresztül, így ma már igazán élvezi az életet – elmondta, ezt korábban miért nem tudta megtenni.

Az F1-es versenyzők közül Hamilton rendkívül aktív szerepet játszik a közösségi oldalakon, szívesen osztja meg rajongóival programjait, élményeit – azokat is, amelyek nem feltétlenül a sporthoz kötődnek. A brit versenyző elmondta, amikor fiatal volt, nem volt lehetősége arra, hogy „kiélje magát”, így ezt most próbálja bepótolni.

A mezőny legfiatalabb pilótája jelenleg Max Verstappen, a Red Bull versenyzője, aki már egy teljesen új generációhoz tartozik a versenyzők között – Hamilton elmondta, nagyra tartja a 19 éves versenyzőt, és bízik benne, hogy 2017-ben sokszor fognak csatázni a futamokon. „Remélem, hogy harcolni fogunk egymás ellen a pályán. Mindannyian tudjuk, hogy Max az előzőévben fantasztikus munkát végzett. Még nagyon fiatal, biztosan érni fog és még jobb lesz majd. Szívesen küzdök majd ellene, mert szeretem a kihívásokat!”

Hamilton



A brit pilóta hozzátette, karrierje kezdete óta ő is sokat változott – a versenypályán fejlődött, magánélete pedig jelentős fordulatot vett. „Sok kihívással találkoztam, és sok leckét megtanultam” – mondta a világbajnok. „Megpróbálok továbbra is előrébb jutni, nem hibázni, és élvezni az életet. Nagyon könnyű magától értetődőnek venni azokat a dolgokat, amelyek megvannak nekünk. Minél idősebb leszek, annál inkább megbecsülök mindent.”

 

„Azt gondolom, későn kezdtem elkezdeni élni” – folytatta Hamilton. „Ma már sok fiatalt látni, akik kiélhetik a kreativitásukat – az én időmben ez még nem volt megengedett. Az iskolában a tanárok ezt nem engedték meg, valamint ez a sport is nagyon szigorú. Azt hiszem, öt éve kezdtem igazán önmagam lenni. Örülök, hogy ezen a változáson átmentem – még akkor is, ha ezt jobb lett volna 22 évesen megtenni. De ez van.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: