DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Megérkeztek mobilra az Alonso-hangulatjelek

Hivatalosan is Fernando Alonso az első F1-es versenyző, aki komplett emoticon-készletet adott ki magáról. Ha néha úgy érzed magad, mint a spanyol pilóta egy frusztráló futam után, mostantól meg is mutathatod mindenkinek!

Napjainkban már számolatlanul érkeznek a digitális világba a különböző fejek és figurák, amelyek arra hivatottak, hogy az interneten egymásnak üzengető felhasználók minél kifejezőbben és viccesebben mutathassák ki érzelmeiket a másik felé. Az embernek már a szempillája sem rebben, amikor egy újabb rajzfilmfigura emoticonjait kínálgatják a különféle mobilos alkalmazások.

EasyCapture1_3



Most viszont itt vannak az Alonso-hangulatjelek, amire az F1-et és a spanyol versenyzőt ismerők biztosan felkapják a fejüket. A McLaren pilótája maga osztotta meg a közösségi oldalain, hogy mostantól elérhető a saját emoticonjait tartalmazó applikáció a Google Play és az iTunes oldalain.

Az egyelőre 77 különféle ikont számláló készletben a szokásos érzelmeket kifejező arcok mellett több sajátos pillanat is megtalálható, amelyek például győzelmi ünnepeit örökítik meg, de biztosan az egyik legnépszerűbb lesz az a kép is, amely a 2015-ös interlagosi „pihenésének” állít emléket.

alonso-emoticon

Az applikáció a fenti linkekről ingyenesen letölthető, a hangulatjelek és matricák eléréséhez azonban már fizetni kell egy egyszeri jelképes összeget, egy eurót.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: