DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Érdekel, hogy mit jelképez Magnussen tetkója?

A Haas dán F1-es pilótájának elég sok részből áll az alkarján lévő tetoválás, de most elmagyarázta, hogy melyik mit jelent számára - azt is elárulta, hogy nem csak külön kell őket nézni.

Ahogy több kollégájának, Kevin Magnussennek is van tetoválása a Formula-1-es pilóták közül. A legtöbben különböző motívumokat varratnak magukra, jeleket, szimbólumokat, vagy esetleg egy mondatot, kijelentést, amiben hisznek - a dán versenyző tulajdonképpen mindezt ötvözte, hiszen a karján látható egy rózsa, egy stopper, csillagok, kártyák, dobókocka és a "Viva la Vida" felirat is.

"Azért ez a tetoválásom, mert mindegyik részének együtt van jelentése, méghozzá a remény, a hit és a szeretet" - magyarázta meg döntését a Haas pilótája a Formula-1 hivatalos weboldalán. "Nekünk, dán embereknek ez egyfajta életmódot jelképez, valami olyasmit, mint a finneknek a sisu."

haas-magnussen



Mindezt Magnussen egy kicsit saját magára szabta és úgy varratta fel. "Itt most a dobókocka jelenti a reményt, a stopper természetesen az időt, vagy a hitet, hogy képes vagyok megcsinálni, a rózsák pedig a szeretetet" - magyarázta. Újdonsült csapatfőnöke, Günther Steiner  a Viva la Vida feliratra koncentrált.

"Dániánól jött, a világ legboldogabb országából, szóval tudják, ez a Viva la Vida. Ennyi a válasz" - mondta.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: