DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Világhírű énekes lányával vacsorázott Hamilton

A felkészülési időszak kellős közepén Beverly Hillsben kapták lencsevégre a háromszoros világbajnokot, egy 18 éves hölgy társaságában, aki az énekes Lionel Richie lánya.

A brit Daily Mail bulvárlap számolt be arról, hogy Lewis Hamiltont hétfőn Beverly Hillsben látták, amint egy sushi étterembe lépett be. Hamilton nem egyedül vacsorázott: a 32 esztendős világbajnok a 18 éves Sofia Richie társaságában érkezett, aki az ismert zenész, Lionel Richie lánya.



Hamilton kiélvezi a téli szünet minden pillanatát: a mezőny többsége gőzerővel készül a 2017-es szezonra, hogy plusz izomzatot szedjenek fel a megterhelőbbé váló autók vezetéséhez. A brit Mercedes-pilóta azonban nem edzésekről, hanem az újabb és újabb helyekről jelentkezik be közösségi csatornáin, legutóbb például azt tudhattuk meg, hogy benzinkúton járt és egy különleges autót próbált ki.

A hétfői vacsorán Hamilton lezser öltözékben jelent meg, de lila sapkája és cipője összhangban volt. Bár a Daily Mail „sushi-randi”-ról ír, pontos részleteket nem tudunk a találkozó jellegéről. Egyes kommentelők szerint barátok is jelent voltak.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: