DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Megszületett Christian és Geri Horner első közös gyermeke

A Red Bull F1-es csapatának vezetője és felesége, a Spice Girls egykori énekesnője a közösségi médiában adták hírül, hogy szombaton megszületett első közös gyermekük, Montague George Hector Horner.

Christian Horner még 2015-ben vette feleségül a Spice Girls egykori énekesnőjét, Geri Halliwellt, akiről már hónapok óta tudni lehetett, hogy terhes. A 43 éves sztár aztán szombaton a twitteren adta hírül, hogy megszületett első közös gyermekük a Red Bull Formula-1-es csapatfőnökével: „Christian és én örömmel jelentjük be, hogy ma reggel 3,4 kilóval megszületett a kisfiunk”.

Geri Horner később egy fotót is posztolt az Instagram-oldalára, amely mellé a férje üzenetét is kiírta: „Montague George Hector Horner, Bluebell és Olivia gyönyörű kisöccse ma reggel megérkezett”. A szövegben említett Bluebell Madonna Geri Horner tízéves lánya, amely előző kapcsolatából született, míg Olivia Christian Horner hároméves kislánya, aki szintén egy korábbi párjától született.

 

Montague George Hector Horner arrived this morning, a beautiful little brother for Bluebell and Olivia #amazing-day #grateful #monty

Geri Horner (@therealgerihalliwell) által közzétett fénykép,

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: