DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Együtt partizott Hamilton és Rosberg

A két korábbi csapattárs a Mercedes egyik szponzorának gáláján járt, ahol nem kerülték el egymás társaságát – Hamilton aztán a helyszínen levő összes szupermodellel is készített fotót.

A Mercedes szponzora, az óragyártó IWC Schaffhausen új luxusszériát mutatott be Svájcban, ahova egy halom híresség meghívást kapott, köztük az F1-es istálló versenyzői is. Bár Valtteri Bottas leigazolását pár nappal korábban jelentette be a csapat, a rá szakadó számos teendő miatt nem a finn utazott az eseményre Lewis Hamilton társaságában, hanem Nico Rosberg, aki visszavonulása után a Mercedes nagykövete lett.



A bemutató utáni partin Hamilton egy közös kép erejéig Rosberggel és feleségével is összeállt – megfigyelhető, mennyivel kirívóbban öltözködött a háromszoros világbajnok, mint 2016 legjobbja. Hamiltonnak a megjelent modellekkel is készült egy-egy képe, korábbi csapattársa mellett Adriana Lima és az orosz Xenia Tchoumi társaságban múlatta az időt. Rosberget ellenben a Chelsea volt labdarúgójával, Marcel Desailly-vel látták.

Az eseményről beszámoló The Sun bulvárlap azt is megemlítette, hogy mindkét F1-es pilóta ajándékba kapott egy-egy új órát, melyek értéke 35 000 font, azaz 12 millió forint.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: