DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Két szponzorát is elveszítette Schumacher

A nemrég 48. évét betöltő hétszeres F1-es világbajnok kezelése rengeteg pénzbe kerül, helyzete pedig még nehezebbé vált, ugyanis két támogatója is otthagyta az expilótát.

Továbbra sincs semmilyen hír Michael Schumacherről, legalábbis ami az állapotát illeti. A Forma-1 történtének legsikeresebb pilótájával kapcsolatban így meg kell elégednünk olyan információmorzsákkal, mint hogy elindult hivatalos Facebook- és Twitter-oldala, hogy új múzeumot nyitottak meg személyes relikviáiból, valamint hogy bekerült a hírességek csarnokába. Nemrég egy fotós egymillió dollárért ajánlotta fel Schumacher állítólagos kórházban készült képeit németországi kiadóknak, akik azonban sejtették, hogy kacsa az egész, ezért nem is dőltek be neki.



Schumacher kezelése rengeteg pénzt emészt fel, hiszen külön rá szakosodott orvoscsapat figyeli minden egyes biológiai folyamatát, a hét minden napján, huszonnégy órában. Bár az expilóta hatalmas vagyont halmozott fel sikeres pályafutása során, szüksége van a támogatókra, akik valójában nem is Schumachert, hanem kezelését finanszírozzák. Ezért érintheti rosszul a családot egy portugál lap által megszellőztetett hír, melyben azt állítják, hogy a luxusóragyártó Audemars Piguet, valamint az ajtókat késztő német Hörmann is visszalépett Schumacher támogatásától.

A Maquina do Esporte szerint az Audemars de Piguet még a német neve által fémjelzett kollekcióját is visszahívja a boltok polcairól. A két fentebb említett márka így a Jet Set, Navyboot, Rosbacher, valamint az Erlinyou nevű cégekhez csatlakozott, melyek már korábban otthagyták a hétszeres világbajnokot.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: