DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Kvjatot barátnője is segíti a felkészülésben

Danyiil Kvjat keményen készül a 2017-es F1-es évadra. Mint a legtöbb versenyző, ő is edz, hiszen az új autókhoz erősebb fizikum kell, emellett a kikapcsolódásra is maradt ideje decemberben.

A Toro Rosso pilótája újult erővel vághat neki az új szezonnak, a fizikai edzés mellett fejben is jól érezheti magát, hiszen az elmúlt hónapot családjával és új barátnőjével töltötte. Kvjat kedveséről már írtunk korábban, aki nem mellesleg egy ex F1-es világbajnok lánya.

Az orosz pilóta szeretné, ha az új szezon előtt minden tökéletes lenne: „Szeretném, ha az új szezont frissen, teljes erővel, hatalmas energiával és pozitívan kezdhetném. Már gőzerővel készülünk a szezonra az edzésekkel, hogy fizikailag is minden rendben legyen.”

 kvjat-brazil-nagydij-2016



Kvjat alig várja, hogy többet tudhasson új versenygépéről: „Decemberben a szabadidőmet intenzív edzéssel töltöttem. Januárban és februárban is nagyon sokat kell majd dolgoznom. Majd a gyárba is elmegyek, amint lehetséges, hogy minél több információt szerezzek meg az új autóról.”

A Toro Rosso versenyzője kellemesen töltötte az uborkaszezon eddigi részét: „Olaszországban voltam a családommal és a barátnőmmel, hogy visszakapjam az erőmet, de most már hazatértem.”

Kvjat új barátnőjéről is többet szerettek volna tudni a riporterek: „A neve Kelly, de úgy gondolom, hogy ez már elterjedt az interneten. Mint tudják, Piquet egyik családtagjáról van szó.”

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: