DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Hamilton, a hegyek ura

Nem hazudtolja meg magát Lewis Hamilton, aki Amerikában, a havasokban hangolódik az új szezonra. Több téli extrém sportba is belekóstolt: snowboardozásából és hómobilozásából mutatunk ízelítőt.

A karácsony időszaka a hosszú hajtást követő pihenésről szól a Formula-1-es pilóták számára, mikor azonban elkezdődik az új naptári év, hamar elkezdik a felkészülést az új szezonra. Különösen igaz ez 2017-re, amikor nem csupán az új generációs autókra kell ráhangolódni, de a fizikai felkészülésben is szintet kell lépni a megnövekedett terhelés miatt.



A háromszoros világbajnok, Lewis Hamilton azonban egyelőre nem a konditeremben készül: helyette festői, hóval fedett hegyek között tölti idejét, ahol több extrém sportba is belekóstolt. A versenyzők testi épségéért aggódó csapatok gyakran tiltják az ilyen tevékenységet, a snowboardos videók alapján azonban Hamiltonnal engedékenyebb a Mercedes:

 

Emlékeztek arra a fotóra, amelyet „Hamilton készül valamire ezzel a komoly gépparkkal” címmel osztottunk meg? A brit több motoros szán társaságában pózolt a képen, most pedig arról is mutatott egy videót, mi történt a folytatásban. A hátteret a coloradói Vail hegyeinek gyönyörű látványa szolgáltatja.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: