DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Beckham és Ron Dennis egymással ordítozott

Mégpedig szilveszter éjszakáján a Maldív-szigeteken: furcsa vita története látott napvilágot a futballsztárról és a McLaren F1-es csapat eltávolított vezérigazgatójáról.

Ron Dennis, aki üzlettársai nyomására októberben kényszerült távozni a McLaren Csoport elnöki és vezérigazgatói posztjáról, ezzel pedig valószínűleg 50 éves Formula-1-es pályafutása ért véget – habár továbbra is a McLaren résztulajdonosa – egy maldív-szigeteki luxusszállodában ünnepelte az új évet, akárcsak az angol futball-legenda, David Beckham.

A Daily Mail bulvárlap beszámolója szerint lefoglalt asztalok miatt tört ki a vita, ahonnan a szálloda vendégei az újévi műsort nézhették. Dennis és körülbelül 30 főből álló társasága végzett először a vacsorával, aztán elfoglalták székeiket – köztük olyanokat is, melyek Beckham és a vele nyaraló Gordon Ramsay kompániájának voltak fenntartva. Mikor utóbbi társaság is megérkezett, megkérték, hogy álljanak fel a helyekről, amelyek őket illetik meg.

David Beckham F1-es versenyeken is feltűnt már


A lap alapján Ron Dennis ezt megtagadta, és elkezdte emlegetni, mennyi pénzt költött a drága szállodában. Viselkedése miatt Beckham is közbelépett, majd hangos vitába kezdtek egymással. Másnap azonban minden rendeződött, Dennis bocsánatot kért a futballistából. „Igaz, hogy felemelték a hangjukat, de valójában csak egy vihar volt a teáscsészében. Időtlen idők óta ismerik egymást, másnapra elsimult az ügy” – idézik Dennis egy barátját.

A történtek iróniája, hogy Dennis és Beckham, akik gyakran járnak a Maldív-szigetekre, jól ismerik egymást. Egyszer például a focista a Wembley stadionban levő bokszát adta át jótékony célra a korábbi McLaren-vezér kérésére.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: