DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

A Force India vicces tanácsokat osztogatott a Renault-nak

Jó látni, ha egy alapvetően a politika, és az előre legyártott PR-maszlagok által irányított F1-ben olyan üzenetek is születnek, amilyeneket a silverstone-iak címeztek Nico Hülkenberg leendő munkaadójának.

Nico Hülkenberg jövőre hetedik Forma-1-es szezonját kezdi meg negyedik csapatánál – a német pilóta a Williamsnél kezdett, onnan a Force Indiához igazolt, majd eltöltött egy évet a Saubernél, hogy aztán további három évig húzza a silverstone-iak szekerét. Hülkenberg jövőre már a Renault-t fogja erősíteni, ezért Vijay Mallya gárdája nemrég jelzésértékű ajándékot helyezett a franciák karácsonyfája alá, most pedig egy Twitteren közéttett, vicces, nyílt levél formájában tanácsokkal látták el az enstone-i alakulatot azt illetően, hogy mire figyeljenek oda – most már csak volt – pilótájukkal.

Kérjük, vigyázzatok erre a pilótára.

Köszönjük.

Általában a „Nico” névre hallgat, de a nyilvánosság előtt a „Hulk” is megteszi. Családunk olyan régóta szeretett tagjáról van szó, amelyre már mi sem emlékszünk, de eljött az idő számára, hogy a saját lábára álljon.

Nico barátságos, és remek természete van, de van néhány egyszerű szabály, amelyet figyelembe kell venni vele kapcsolatban:

 - ne etessétek őt éjfél után.

- ne áztassátok el. Na jó, csak viccelünk, valójában nagyon is jó nedves körülmények között.

- noha kísérteties a hasonlóság, ne utaljatok rá „Johnny Bravo”-ként. (Ha mégis, tudassátok velünk, hogy ment)

- ne említsétek előtte a rúdtáncot (angolul pole dancing - a szerk.). Arra az ünneplésre fog gondolni, ami 2010-ben, Brazíliában történt.

A legfontosabb pedig, melyet nem tudunk eléggé hangsúlyozni…

- NE dühítsétek fel (utalás a Marvel képregényhősére, Hulkra – a szerk.)

Sok szerencsét kívánunk a közös életetekhez,

barátaitok a Sahara Force Indiától



Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: