DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Újabb modellel hozták hírbe Hamiltont

Rita Ora, Palvin Barbara, Kendall Jenner és Gigi Hadid után itt az újabb jelöltje a bulvársajtónak arra a kérdésre, ki lesz Lewis Hamilton következő barátnője: a közismert modell és aktivista, Winnie Harlow személyében.

A Chantelle Brown-Young néven született Winnie Harlow, túlzás nélkül állíthatjuk, néhány évvel ezelőtt több falat is ledöntött azzal, hogy a pigmentvesztéssel járó, vitiligo nevű betegsége ellenére sikeres modellkarrierbe kezdett – ami már csak azért is különösen figyelemreméltó, mert a sötétebb bőrű személyek esetében sokkal „látványosabb” az elváltozás.

harlow-hamilton



Ezúttal azonban nem egy fotózás miatt került a címlapokra a 22 éves kanadai hölgy, hanem azért, mert a brit bulvársajtó szerint ő Lewis Hamilton új kedvese: a beszámolók arról szólnak, hogy a pilóta és a modell, akiket csütörtök hajnalban kaptak rajta azon, hogy együtt bulizták át az éjszakát, már három hónapja találkozgat titokban.

harlow-hamilton-2

A Daily Mail kiemeli, hogy Hamilton és Harlow mindent megtettek azért, hogy a nyilvánosság előtt rejtve maradjon kapcsolatuk, így például a GQ keddi londoni díjátadóján egy pillanatra sem lehetett kettejüket együtt látni. A New York-i Up and Down nightclubból viszont együtt távoztak, amiről képek és videók is készültek – melyek alátámaszthatják a Sun neve elhallgatását kérő informátorát, aki szerint július óta tart a románc.

Hát ennyi, akinek hiányérzete volt, mert már rég hallott Hamilton szerelmi életéről, most megkapta a betevő adagját.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: