DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Hamilton-Rihanna: Tőlük hangos a bulvársajtó

A hétfői Kadooment Day óta, mely a tradicionális barbadosi aratóünnep zárónapja, a világháló a kétszeres F1-es bajnok és a nyolcszoros Grammy-díjas énekesnő fotóival van tele.

Hétfő este óta, mióta először megjelentek az interneten a Splash News hírügynökség képei a Mercedes kétszeres világbajnok F1-es pilótájáról, Lewis Hamiltonról, s a nyolcszoros Grammy-díjas barbadosi énekesnőről, az ország tiszteletbeli kulturális nagykövetéről, Rihannáról, kettejük kapcsolatával van tele a világ bulvársajtója.

Néhány héttel ezelőtt merült fel először, hogy a Nicole Scherzingerrel (talán) végleg szakító, majd ezt követően a Jenner-lányok körében is megforduló versenyző, valamint a korábban többek közt Chris Brownnal és Drake-kel is egy párt alkotó Rihanna között valami kialakulóban lehet. Ezt látszik alátámasztani, hogy Hamiltont Rihanna meghívta magához szülőhazájába, Barbadosra...

A hagyományos barbadosi aratóünnep zárónapját, az úgynevezett Kadooment Day-t mindig augusztus első hétfőjén tartják, hatalmas utcai karnevál kíséretében. Itt bulizott együtt Rihanna és Hamilton, akiket az utcán és az énekesnő partikamionján is lefényképeztek együtt.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: