DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Most akkor szakítottak Alonsóék vagy sem?

A kétszeres F1-es világbajnok Fernando Alonso kedvese, Lara Alvarez nemrég jó alapot adott a spanyol médiának a pletykák keltésére, hiszen közösségi oldalára egyik képe mellé félreérthető szöveget írt ki.

Ezt a lapok persze rögtön úgy értelmezték, hogy válságban van a pilótával való kapcsolata. A spanyol versenyző kedvese azonban azóta cáfolta a kapcsolatukról szóló pletykákat és biztosított róla mindenkit, hogy az egymástól távol töltött hetek ellenére is nagyon boldogok.

A lány ismét egy képpel próbálta megmutatni a világnak, hogy a távolság ellenére még együtt van párjával és nagyon szeretik egymást. A fotón – mely egy korábbi nyaralás alkalmával készült – Lara látható, napszemüvegében pedig Fernando alakja tükröződik.  „Ennek a képnek a címe világos: BOLDOGSÁG” – írta Lara.



Alvarez rendkívül aktív életet él a közösségi oldalakon, rendszeresen képek formájában osztja meg a mindennapjait rajongóival – így tartja velük a kapcsolatot. Jó szokását hondurasi munkája alatt is megtartotta, így nap, mint nap megcsodálhatjuk a Karib-tenger partján készült fotóit.

Lara május végén ünnepelte születésnapját, ezúttal rendhagyó módon nem hazájában. Annak ellenére, hogy hónapok óta ennyire távol van Spanyolországtól és nem ünnepelhetett együtt párjával, bevallása szerint mégis ez volt élete eddigi legboldogabb születésnapja. Sosem fogja elfelejteni azt a napot, mert mind magánéletében, mind karrierjében élete egyik legboldogabb időszakát éli – és szerelmesebb Alonsóba, mint valaha.

A lányt születésnapja alkalmából munkahelyén műsorvezetőtársa egy izgalmas meglepetéssel várta: az élő kapcsolás után a beavatott közönség köszöntötte őt és énekelt neki a madridi stúdióban, amin Lara nagyon meghatódott.

„Köszönök minden jó kívánságot!! Amíg távol vagytok tőlem, addig is itt, magam mellett érezlek titeket… hatalmas csók a víz túloldaláról” – írta a rajongóinak közösségi oldalán.

Párja számára nem volt sikeres a legutóbbi versenyhétvége, barátnője szurkolása ellenére. Lara ugyanis ismét tetőtől talpig mcLarenes szerelést öltött és végigizgulta a futamot. 

„A televízióhoz tapadva… Alonso csapat. Alonsóval vagyok. A világ legjobbjával” – írta Instagram oldalán. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: