DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 20. szombat
Egyéb

Kulisszatitkok Christian Horner esküvőjéről

Angliában pénteken szinte mindenki Geri Halliwell és Christian Horner esküvőjére volt kíváncsi. A Mirror internetes lapja például percről percre történő élő közvetítést tartott, amiből jó néhány dolgot megtudhattunk a nagy napról.

Kora reggel Horner maga ellenőrizte le az esküvő helyszínét, hogy minden rendben zajlik-e. A pár nagyon hagyományos és romantikus érkezést tervezett, hiszen fehér lovakat és egy fekete-arany festésű lovaskocsit bérelt. A  ceremónián a fehér és a rózsaszín dominált, a nagy napon egy ezen színekben pompázó virágokkal teli furgon érkezett a parkba és a kertben is számos fehér sátrat állítottak fel. A házasságkötésre a St. Mary templomban került sor, melynek belseje a francia katedrálisokat idézi.

Az énekesnő kora délután már meglehetősen izgatott volt, közösségi oldalán is egy ezt kifejező hangulatjelet tett közzé. Napközben már több híresség is gratulált az énekesnőnek Twitteren, például Rylan Clark televíziós műsorvezető – de a köszöntésből természetesen a rajongók sem maradtak ki.



Az angol lapok szerint Horner azt tervezte, hogy csapata valamelyik autójával viszi feleségét, később arról cikkeztek, hogy ezt egy profi sofőr teszi meg, egy kétüléses Forma-1-es autóval. Végül inkább egy Rolls Royce mellett döntöttek.

A média képviselői már kora délután a templom előtt sátoroztak és várták a pár érkezését – ez délután négykor meg is történt, a helyszínen megjelent a vőlegény. A csapatfőnök meglepően nyugodtnak tűnt annak ellenére, hogy az esküvője napja van. Szülei nem jöttek el a ceremóniára, így barátaival fényképezkedett a templom előtt.

Eközben az ara még készülődött és posztolt néhány képet Instagramjára is, az elmaradhatatlan menyasszonyi kellékeiről. Valami réginek egy gyöngy fülbevalót, újnak az esküvői ruháját, kéknek egy kis masnit választott, kölcsönbe pedig egy gyémánt nyakláncot kapott.

A vőlegény után fél órával megérkezett a gyönyörű menyasszony is – csodás hosszú ruhájában, leengedett hajjal, kezében virágcsokorral boldogan mosolygott a rajongókra, mielőtt besétált az épületbe. A lapok úgy tudták, hogy Geri fehér csipkés ruháját ugyanaz a Sarah Burton tervezte, aki Katalin hercegné esküvői ruháját is megálmodta, de végül Phillipa Lepley készítette el azt.

Az újdonsült házaspár nem sokkal délután hat előtt kéz a kézben sétált ki a templomból és egy csókot is váltottak vendégeik és a közelben várakozó rajongók üdvrivalgása közepette.

A ceremónián részt vett Jennifer Saunders, Emma Bunton, Jade Jones, Amanda Holden, Sir Jackie Stewart, Dawn French, Myleene Klass, Eddie Jordan, Adrian Newey  és David Coulthard is – utóbbi tradicionális skót öltözékben jelent meg.

Az énekesnő korábbi együttesének nem volt ott minden tagja - sűrű programjaik miatt-, Victoria Beckham például külföldön tartózkodott. 

„Geri szerette volna, ha az esküvője családi ügy lesz, a közeli rokonai és Spice Girls családja részvételével. A lányok fontos szerepet játszottak az életében, Geri pedig nagyon örül, hogy Melanie és Emma gyermekei szerepet vállaltak az esküvőn” – mondta egy, a párhoz közel álló forrás. 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: