DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 16. kedd
Egyéb

Playboy: A "kis Schumacher" exe megmutatta

Válását követően a Playboy kamerái elé állt Ralf Schumacher volt felesége, Cora: a német ex-F1-es csak az újságokból értesült erről, ahogy arról is, hogy exe mellben erősebb lett a szétbútorozás óta.

„Megmutatja nekünk, amit ex-férje, Ralf nem láthat többé” – ezzel a címmel került a német Playboy-magazin legújabb számának címlapjára Cora Schumacher, aki több mint tizenhárom évig volt az egykori F1-es pilóta felesége, s 2001 őszén gyermeket is szült neki. A pár válásáról tavaly ősszel röppentek fel a hírek, amit végül február 20-án ki is mondtak.

lead_cora



Cora az egyezség részeként 6 millió eurót kapott, valamint a bergheimi ház kizárólagos tulajdonjogát, így kezdhetett új életet házasságát követően. Mint elmondta, az új élet megkezdéséhez pont ideális volt ez az akció: „Olyan ez, mint egy balzsam a lelkemhez most, hogy az életem egy új szakaszának küszöbén állok.”

Cora Schumacher azt is elárulta, hogy nem értesítette volt férjét a fotózásról, sőt a Bild szerint Ralf azt is csak az újságok hasábjairól tudta meg, hogy exneje új mellekkel állt kamera elé.

A Cora Schumacherről készült összes Playboy-képet tartalmazó galéria CSAK 18 ÉVEN FELÜLI olvasóink számára itt érhető el.

cora

 

A MEEX különleges akciójának köszönhetően most mindössze 8990 forintért látogathat ki a Magyar Nagydíj három napjára mindenki, aki érvényes diákigazolvánnyal rendelkezik. Az ajánlat részleteiről itt olvashatsz részletesen.

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: