DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Buttonék még várnak a családalapítással

Jessica Button tavaly decemberi esküvője óta először beszélt a nyilvánosságnak a ceremóniáról. A Hello! magazinnak elmondta, hogy a nagy napon leginkább férje beszéde hatotta meg őt, most pedig már vágyik arra, hogy anya legyen.

„Hihetetlen nap volt. Nagyon intim. Megírtuk a saját fogadalmainkat, mert valami olyat szerettünk volna mondani, ami mindkettőnk számára személyes. Én terveztem a saját ruhámat – egy egyszerű, szerény darabot. Hallottam, ahogy a testvéreim néha elsírták magukat a ceremónia alatt.”

jessica hello magazin



„Én is sírtam néhányszor, de a legjobban akkor, amikor Jenson az apjáról beszélt. Nagyon hiányzik neki is és nekem is. Szerettem őt. Olyan volt nekem, mintha az apám lenne és ő is úgy kezelt engem, mint a lányát. Még mindig nagyon nehéz nélküle.”

Jessica párjához hasonlóan sokat sportol, szereti próbára tenni magát - jelenleg a London Maratonra készül Jensonnal együtt. „Együtt edzünk, de nem tudok vele futni, mert sokkal gyorsabb, mint én. Meg se próbálok lépést tartani vele.”

A modell arról is beszélt, hogy szeretnének családot alapítani, de ennek még nem jött el az ideje. „Mindenképpen szeretnék anya lenni. Ha fele olyan jó anya lehetnék, mint amilyen édesanyám volt, nagyon boldog lennék. Jelenleg még mindig dolgozom és utazom Jensonnal, ami nagyszerű, de nem a legjobb életmód egy gyermek számára, úgyhogy várunk még egy kicsit.”

jessica jenson john

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: