DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 23. kedd
Egyéb

Pilótabarátnők: Paola Ruiz, az angyalarcú lány

Esteban Gutierrez ugyan elvesztette versenyzői ülését, de magánéletében szerencsés volt az elmúlt időszakban. Hazájában, Mexikóban barátnője várja, akit paddockban csak angyalarcú lányként emlegetnek.

paolaruiz (2)



Paola és Esteban másfél éve találkozott Mexikóban egy étteremben. A lány eddig csak néhány futamra kísérte el párját, de rögtön kedvence lett a monacói pálya, amely szerinte mindenkit arra ösztönöz, hogy a lehető legtöbbet hozza ki magából. Emellett a hercegség szépsége és a csodálatos kilátás is lenyűgözte őt.

Tavaly a Monacói Nagydíj hétvégéjén a többi pilótabarátnővel együtt részt vett a jótékonysági divatbemutatón. Mivel modellként dolgozik, hozzá van szokva a kifutókhoz, ez mégis egy különleges élmény volt számára, mert először szerepelhetett együtt párjával. Imádta a rendezvény hangulatát, a közönség izgalmát és jól szórakozott a többiekkel.

Paola 14 évesen kezdte a modellkedést, amit a mai napig is inkább hobbinak tekint, mint munkának. Mivel tanárnak készül, a modellkedésnél is arra bíztatja a lányokat, hogy megtanulják értékelni önmagukat és magabiztosak legyenek. Ő maga általában mexikói tervezők ruháit reklámozza, de olyan nemzetközileg elismert márkákat is viselt már, mint például a Carolina Herrera. 

Hazáján kívül kedvenc helye Olaszország, ahova tavaly nyáron Estebannal együtt többször is ellátogattak.  A pálya mellett általában olvas, dolgozik vagy csak beszélget a párja családtagjaival és a paddock többi vendégével. Szabadidejében filmeket néz és szeret biciklizni is. 

paolaruiz (1)

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: