Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. február 24. péntek

Bulvár hírek

Mennyit keres Toto Wolff és Niki Lauda?

A Mercedes nemrég szerződést hosszabbított F1-es gárdájuk menedzsmentjének tagjaival, egy lap pedig utánaszimatolt, vajon mennyit pénzt visz haza a két osztrák.

részletek

Sokat vitatkozik a Bottas-házaspár

A finnekről elsők között ugorhat be nekünk, hogy milyen nyugodt vérmérsékletűek - nem így van ez azonban akkor, ha két élsportoló, egy F1-es pilóta és egy úszó házasodik össze egymással...

részletek

Újabb versenyző vállalta fel másságát

Nagyon ritkán fordul elő az autósportban, hogy egy versenyző felvállalja homoszexualitását – az F1 történetében mindössze két példa volt erre, őket követte most egy Le Mans-i kategóriagyőztes.

részletek

Szexuálisan zaklatták, véget ért a karrierje

Elena Myers komoly eredményeket ért el a tengerentúli sorozatokban, 2015 óta azonban nem versenyzett – most elárulta, a szponzorok hiányán túl mi vezetett ahhoz, hogy feladja profi karrierjét.

részletek

Hamilton undorítónak tartja a cipőből ivást

Az F1-ben Daniel Ricciardo által meghonosított ausztrál szokás eddig elkerülte a brit pilótát - szerencséjére, ugyanis rettentően undorító dolognak tartja.

részletek

Button kedvese nem nagyon vesz fel ruhát!

A korábban több meztelen fotósorozatot készítő Brittny Ward mostanában elég sűrűn jelenik meg a közösségi médiában az illendőnél kevesebb ruhában...

részletek

Megérkeztek az Alonso-hangulatjelek

Hivatalosan is Fernando Alonso az első F1-es versenyző, aki komplett emoticon-készletet adott ki magáról. Ha néha úgy érzed magad, mint a spanyol pilóta egy frusztráló futam után, mostantól meg is mutathatod mindenkinek!

részletek

Mennyit keresnek az F1-es pilóták 2017-ben?

Bár a csapatok szigorúan titokban tartják, versenyzőik mennyi pénzt raknak zsebre évente, mindig van néhány portál, amely megpróbál utánajárni a fizetéseknek.

részletek

Raikkönen saját karaoke bárt nyithat

A Ferrari finn F1-eséről köztudott, hogy nem veti meg az italt és a jó hangulatot – úgy tűnik, hazájában saját maga szeretne gondoskodni arról, hogy mindkettőből jusson, amikor otthon van.

részletek

Norbi elárulta, milyen autót vezetett először

Michelisz a Facebookon rendezett kérdezz-felelek során ezen kívül beszélt még Mullerről, Aurelien Panisról, a túraautó-világbajnokság jövőjéről és a tavasszal érkező kisbabájukról is.

részletek

„A lányom megértette, min mentem keresztül”

Nico Rosberg többször elmondta visszavonulása után, hogy családi szempontból milyen megterhelő volt a tavalyi év, most pedig rávilágított, hogy felesége és kislánya mennyit segített neki az idő alatt.

részletek

Még nagyobb bajban lehet Mallya

A komoly tartozással bíró Vijay Mallya lassan egy éve nem hagyta el Nagy-Britanniát, most viszont India kérte a kiadatását - de nem csak ez okozhat gondot a Force India vezérének.

részletek
Olvastad már?