Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 18. kedd

Bulvár hírek

Kiállítás Schumacher 50. születésnapjára

A Ferrari január elején kiállítást szervez legendájuk, Michael Schumacher 50. születésnapjára Olaszországban. Maranello sosem feledi, amit a hétszeres világbajnok legendának köszönhet.

részletek

Szülővárosa dühös lett Hamiltonra

A brit világbajnok egy díjátadón használt sértő kifejezést Stevenage településére, ahonnan „álma volt kiszabadulni”. Utólag kijavította magát, ám a kijelentése futótűzként terjedt.

részletek

Schumacher sokkal jobban lehet, mint hinnénk

A Daily Mail azt állítja, Michael Schumacher sokkal jobb állapotban lehet, mint azt a legtöbben gondolnánk. A hírek szerint nincs ágyhoz kötve a hétszeres bajnok és gépekre sincs szüksége.

részletek

Wolff belesérült az ünneplésbe

Hiába az egyéni és a gyártói világbajnoki cím, valamint az Abu Dhabi Nagydíjon aratott győzelem, mégsem lehet felhőtlenül boldog Toto Wolff, az ünneplés során ugyanis alaposan megsérült.

részletek

Hamiltontól vett át díjat Billy Monger

Hősétől, példaképétől vehetett át egy nagyon jelentős elismerést Birminghamben a szörnyű balesete után ismét versenyző ifjú brit pilóta.

részletek

Négy álmodozó nő a 2019-es Pirelli-naptárban

Az abroncscég jövő évi naptárának központi témája az álmodozás, a főszerepben négy modellel, köztük Gigi Hadiddal.

részletek

Hamilton inkább mást tanulna meg az F1 után

Az ötszörös F1-es világbajnok úgy véli, hogy ugyan könnyedén maradhatna a sportban valamilyen másik szerepben is, de szívesebben vágna bele valami teljesen másba, ha eljön az ideje.

részletek

Vettel: Talán elutazunk Lewisszal az űrbe

Lewis Hamilton nemrég azt nyilatkozta, az az álma, hogy egyszer részt vegyen egy űrutazáson. Mit gondol erről, a metoo kampányról,vagy a Liberty Media eddigi tevékenységéről Sebastian Vettel?

részletek

Gender Tamás megkapta a Szent Gertrúd díjat

Átadta az idei Szent Gertrúd díjakat Kiss Norbi kétszeres Európa bajnok autóversenyző, a Macskaárvaház Alapítván kuratóriumi tagja. A díjazottak között egy „kollégája” is volt.

részletek

Ő lenne Ricciardo új barátnője?

Bár Daniel Ricciardo 2018-as éve a pályán eléggé rosszul alakult, úgy fest, a magánéletben szerencsésebb volt az ausztrál, aki a hírek szerint egy szintén perthi születésű modellel alkot egy párt.

részletek

Az állatvédők kitüntették Hamiltont

Pályán kívül elért eredményeiért is elismerték Lewis Hamiltont: a PETA szerint példát mutat azzal, hogy immár teljesen vegán életmódjával számos rajongót inspirál.

részletek

Todt és Schumacher együtt nézett egy futamot?

Elejtett egy információmorzsát Jean Todt, az FIA elnöke: azt mondta, hogy a Brazil Nagydíjat Michael Schumacherrel, a súlyos balesete óta a világtól elzárva tartózkodó legendával anézte együtt.

részletek
Olvastad már?