Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. október 16. kedd

Bulvár hírek

Lauda folyamatos ütemben gyógyul

Niki Lauda nagy harcos, ezt 1976-ban is megtanulhattuk. Tüdőtranszplantációja után néhány nappal már magához tért, most pedig már tervben van, hogy hamarosan elhagyhatja az intenzív osztályt.

részletek

Mi lesz veletek, rajtrácslányok?

Aki látta a 2018-as Orosz Nagydíjat, annak biztosan feltűnt, hogy bár a Liberty Media betiltotta a rajtrácslányokat, ők mégis ott mosolyogtak a griden Szocsiban. A lányok összenőttek az autósporttal.

részletek

Megbírságolták Svájcban Raikkönent

A Ferrari finnje lakóhelyén, Svájcban került összeütközésbe a törvénnyel – és egy parkoló autóval. A büntetés összegét mi megéreznénk, de az F1-es sztárt vélhetően nem vágja földhöz.

részletek

Schumacher menedzsere feladta a reményt

Willi Weber, Michael Schumacher egykori menedzsere már nem reménykedik abban, hogy a hétszeres világbajnok legenda valaha is felépül 2013-ban szerzett, súlyos agysérüléseiből.

részletek

Nem ülhet motorra Verstappen

Max Verstappennek nagy álma volt, hogy kipróbálhasson egy MotoGP-gépet, de a Red Bull elkaszálta a holland ezen vágyait. Szerintük túl veszélyes, és nem engedik meg Verstappennek.

részletek

Ítéletet hoztak a Haydent elütő sofőr ügyében

Csaknem másfél évvel a 2006-os MotoGP-világbajnok halálos közúti balesete után ítéletet hirdetett a bíróság, amely az eredetileg tervezettnél enyhébb büntetést szabott ki a gázolóra.

részletek

Kiadták könyvben Raikkönen bölcsességeit

Egy különös kiadvány terjed a suzukai paddockban. A Kimi Raikkönen összes költeménye egy létező dolog, japán verseskötetbe foglalta ugyanis a pilóta aranyköpéseit a Ferrari szponzora.

részletek

Vettel: Nincs válságban a német foci

2024-ben Németországban rendezik a labdarúgó-Európa-bajnokságot. A hírnek a Scuderia Ferrari német világbajnoka, Sebastian Vettel is örül, és elutasította azt, hogy focijuk válságban lenne.

részletek

Schumacher kísérte a Ringre Keszthelyit

A magyar versenyzőnő párjával, David Schumacherrel jelent meg a Magyarországon rendezett Cars & Coffee eseményen - a két pilóta több mint hét hónapja alkot egy párt.

részletek

Hogyan lesz valakiből Vettel sajtósa?

Britta Roeske több mint egy évtizede dolgozik az F1-ben, 2010 óta tevékenykedik a négyszeres világbajnok oldalán – de vajon hogyan került a száguldó cirkuszba és miért szereti a munkáját?

részletek

Hamiltont ezért lecsukhatnák

Úgy tűnik, új barátnője, Nicki Minaj előhozza a világbajnok féktelen énjét. Egy (pontosabban két) középső ujjért még nem jár börtön – kivéve, ha az ember az Emirátusokban mutogatja.

részletek

Ocon kéri, hogy ne haragudjanak Strollra

A francia rajongói okkal mérgesek a fiatal kanadaira, akinek pénze okozhatja kedvencük vesztét. A két versenyző azonban baráti viszonyban van, Ocon pedig példaértékű gesztussal állt ki Stroll mellett.

részletek
Olvastad már?