Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. december 16. szombat

Bulvár hírek

Komoly díjat vehetett át Schumacher lánya

Tehetséges, egyben sikeres sportoló és példamutató ember - ezek voltak azok a kritériumok, amelyeknek megfelelt a hétszeres F1-es világbajnok lánya, Gina-Maria Schumacher.

részletek

Hamilton nem fog „energiát ölni” Rosbergbe

A német hajlandó lenne feléleszteni korábbi barátságukat, melyet a bajnoki rivalizálás tett tönkre: Lewis Hamilton azonban nem szándékozik nyitni az egykori csapattárs felé.

részletek

Nagy Dani segített a Macskaárvaháznak

Mentett macskáknak keresett álomgazdikat Nagy Dani, a magyar autósport 19 éves tehetsége, akit éppen ezen a hétvégén választottak meg a nyolcadik legjobb magyar autóversenyzőnek.

részletek

F1-es szakértők fiatalon és most

Egykori F1-es pilóták szerves részeivé váltak a száguldó cirkusz közvetítéseinek, televíziós szakértőként hétről hétre viszontlátjuk őket. Közülük többet nem ismernénk fel korábbi kinézetükről.

részletek

Kiborultak a nők új FIA-s szószólóján

Az egykor F1-es körökben mozgó Carmen Jorda a Nemzetközi Automobil Szövetségtől kapott magas pozíciót: sok mással egyetemben női pilóták is hangot adtak felháborodásuknak.

részletek

Gasly majdnem meghalt egy balesetben

Pierre Gasly jövőre első teljes szezonját kezdi meg a Formula-1-ben. Nem sok hiányzott ahhoz 2016 nyarán, hogy egy silverstone-i GP2-es futam előtt otthagyja a fogát egy balesetben.

részletek

Webbert is beiktatják a Hírességek Csarnokába

Az ausztrál versenyzőt komoly megtiszteltetés éri 2018 márciusában: a melbourne-i F1-es futam idején egy gála keretein belül beiktatják hazája Hírességek Csarnokába.

részletek

Mit tenne Raikkönen, ha nem lenne pilóta?

A Ferrari idén nagyszabású ünnepségek keretein belül ünnepli fennállásának 70. évfordulóját. Kimi Raikönnen elmondta, Michael Schumacher állt hozzá a legközelebb eddig.

részletek

Heidfeld nem tudta kihagyni Hamilton ziccerét

Jobbulást kívánt Lewis Hamilton a Formula-E-ben szereplő Nick Heidfeldnek, miután egy hároméves balesetvideóra azt hitte, hogy mostani: a német válaszolt rá.

részletek

Makettgyártó segít Kiss Norbi menhelyének

Világhírű magyar járműmakettgyártó cég döntött úgy, hogy különleges, rájuk jellemző adománnyal kedveskednek a világhírű magyar autóversenyző, Kiss Norbi kétszeres Európa-bajnok állatvédő alapítványának.

részletek

Hamilton beégett Formula-E-ismeretével

A brit a közösségi médiában azt akarta demonstrálni, hogy más szériákkal is foglalkozik: csakhogy épp friss helyett egy hároméves videóval támasztotta alá tájékozottságát.

részletek

Nagynénje halála óta él a mának Hamilton

Egyelőre az F1-ben akar maradni Lewis Hamilton, de bizonyos okokból várja a sport utáni éveket is. Elmesélt egy tragikus személyes történetet, amely arra buzdítja, hogy ne csak a versenyzés létezzen számára.

részletek
Olvastad már?