Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. március 23. csütörtök

Bulvár hírek

Raikkönenék felfedték második gyerekük nemét

Hamarosan kistestvért kap Robin Raikkönen, a szülők pedig nem titkolják annyira a család életét a rajongók elől, mint néhány másik F1-es pilóta. Azért játszanak egy kicsit az érdeklődők idegeivel, hiszen mindent most még nem árultak el.

részletek

Reklámban szerepel Mick Schumacher

Elindult a sztárság felé Michael Schumacher fia: a Mercedes megmutatta annak az autósiskolás témájú videósorozatnak az előzetesét, melyben ő játssza a főszerepet.

részletek

Bevonták Susie Wolff jogosítványát

Nem sikerült meggyőznie a bíróságot, akik ugyan elismerik, hogy ez árthat a megítélésének és a nagyköveti feladatainak, így is fél évre eltiltották az autóvezetéstől a korábbi F1-es tesztpilótát.

részletek

Árverésen a Manor 2017-es modellje

Több korábbi alkatrész és csapatruházat mellett elárverezik a csődbe ment kiscsapat idei versenygépének szélcsatornában használt, méretarányos változatát is, hogy ebből fizethessék ki a hitelezőket.

részletek

Az F1-es pilóta, aki szellentőgépet tervezett

Nem friss történet, de valószínűleg sokan nem hallottak még róla: van egy sokszoros F1-es futamgyőztes, aki nem csupán szenvedélyesen gyűjti a „pukizógépeket”, de egyet ki is fejlesztett – saját hangokkal!

részletek

MINI-vel a Kincsem premierjén

2017. március 14-én este tartották a hónapok óta várt Kincsem film premierjét. A bemutatón résztvevő mintegy ezer vendég négy külön teremben nézhette meg elsőként a filmalkotást.

részletek

BL-csodáknak örültek az F1-esek

A múlt hétre és a mostanira is jutott egy-egy fantasztikus csata a Bajnokok Ligájában – Lewis Hamilton és Felipe Massa is a győztest ünnepelte a 6–5-ös, illetve a 6–6-os párharcok végén.

részletek

Ezért tűnt el a Mercedesről a Schumi-üzenet

Sokakban nagy felháborodást keltett, hogy a címvédő istálló idei F1-es gépén már nem szerepel a „Keep Fighting Michael” felirat – a csapat most tisztázta, miért döntöttek a levétel mellett.

részletek

Hamilton is ott lesz a Verdák 3-ban

A háromszoros F1-es világbajnok már a közkedvelt animációs film második részében is megjelent egy cameo erejéig, a nyáron mozikba kerülő Verdák 3-ban pedig ismét szerepet vállalt.

részletek

Öt pilótának van millió feletti követője

Niki Lauda arról nyilatkozott, mennyire nem szerencsés, hogy a versenyzők a követőik számára alapozzák saját megítélésüket – mi pedig gondoltuk, nézzük meg ezeket a számadatokat! Hamilton vezet!

részletek

Hamilton: Miért utálnak engem?

A háromszoros F1-es bajnok pályán kívüli életmódját gyakran kritizálják a sajtó és a rajongók oldaláról, a brit azonban értetlenül áll azelőtt, hogy például zenei tevékenysége miért szúrja egyesek szemét.

részletek

Laudának megvan a véleménye a Facebookról

Niki Lauda szomorúan látja, hogy a mai F1-es pilóták függővé váltak a közösségi médiától, és szerinte elkeserítő, hogy értéküket az határozza meg, hogy mennyi követőjük van az online világban.

részletek
Olvastad már?