Steward
Gobodics Tamás
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. február 21. csütörtök

Bulvár hírek

Hamilton is felköszöntötte Rossit

Betöltötte 40. évét a MotoGP kilencszeres világbajnoka. A széria által közzétett montázsban számtalan sportoló és sztár üdvözölte a születésnapos Valentino Rossit, köztük volt és jelenlegi F1-esek.

részletek

Schumacher Mallorcán tölthette a telet

Németországi sajtóértesülések szerint Michael Schumacher és családja az új, mallorcai otthonukban tölthették az F1-es téli szünetet, és ott ünnepelték a bajnok 50. születésnapját is.

részletek

A Renault fizethette volt elnöke lagziját

A Renault bejelentette, jelezni fogja a hatóságoknak, hogy volt elnök-vezérigazgatója Carlos Ghosn 50.000 eurós, „személyes kedvezményt” kapott a versailles-i kastélyparkban.

részletek

Hunt fia nem tudja, hány testvére van

Baromfit tenyészt, nem szeretne az F1-ben versenyezni és élete első versenyén öt társát ütötte ki az egyes kanyarban – ő Freddie Hunt, Az F1 playboyának fia, aki rajongói kérdésekre válaszolt.

részletek

Verstappen: Lewis eleget nyert, ejtőernyőzhet

Az ötszörös bajnok legújabb szenvedélyéről Max Verstappent is megkérdezték. A fiatal holland inkább elkerüli a kockázatot, mivel egy sérülés megfoszthatja attól, hogy egyszer világbajnok legyen.

részletek

Marko: Lauda nem lesz ott Melbourne-ben sem

Dr. Helmut Marko, Niki Lauda barátja elmondta, hogy honfitársára nem számíthatunk sajnos sem a teszteken, sem pedig Ausztráliában, így a háromszoros világbajnok visszatérése még várat magára.

részletek

Kamuképek a Schumacher családról

Mick Schumacher kifakadt amiatt, hogy az interneten olyan régi fényképek terjednek édesapjáról és családjáról, ami a leírással ellentétben nem a bajnok lányát és fiát ábrázolják.

részletek

Városbálon jótékonykodik Kiss Norbi Hatvanban

A világ egyik leghíresebb autóversenypályáján, az olaszországi Misanóban rendezett Európa-bajnoki futamon szerzett trófeáját ajánlja fel Kiss Norbert jótékony célra.

részletek

Felvásárolták Lauda légitársaságát

Niki Lauda szenvedélye az autóversenyzésen kívül mindig is a repülés volt. Többször is kísérletezett saját légitársasággal, ám a Laudamotiont nemrég 100%-ban felvásárolta a Ryanair.

részletek

Lauda „őrült módjára” végzi a rehabilitációt

Niki Lauda egyik fia, Matthias elmondta, hogy édesapja őrültek módjára edz, hogy mielőbb felépüljön életmentő műtétjéből. Valaki mindig ott van vele Bécsben, de még nem tudni, mikor láthatjuk újra.

részletek

Videón, ahogy Rosberget leállítják a rendőrök

Az F1-es világbajnok történetesen pont egy McLaren Sennával haladt a Paul Ricard felé, amikor szemet szúrt a francia rendőröknek. Pechjére nem találta a frissen kézhez kapott modell papírjait...

részletek

Szexre is készülhetnek önjáró autók

Szakemberek még vizsgálják, milyen módon és mely területeken változtatja majd meg az emberek életét és fogyasztási szokásait az önvezető autók jövőbeli elterjedése. Ez a friss kutatás vajon segíthet a technológia elfogadásában?

részletek
Olvastad már?