Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. január 24. kedd

Bulvár hírek

Verstappen ájulásig edz a holtszezonban

A holland pilóta a tavalyi Malajziai Nagydíj hétvégéjén összeesett a kimerültségtől, ennek megelőzése érdekében pedig intenzív edzésprogramot végez az idei F1-es szezon előtt.

részletek

Rágyúrnak a pilóták az új szezonra

Van, aki súlyzózással készül, mások a hegyekben vagy a tengerparton edzenek – Hamiltontól Strollig azonban minden F1-es pilótában közös, hogy gőzerővel készülnek az új szezonra.

részletek

Együtt partizott Hamilton és Rosberg

A két korábbi csapattárs a Mercedes egyik szponzorának gáláján járt, ahol nem kerülték el egymás társaságát – Hamilton aztán a helyszínen levő összes szupermodellel is készített fotót.

részletek

Katonai szolgálatban a volt F1-es pilóta

Mivel pályafutása alatt nem tudta teljesíteni a katonai szolgálatot, a 2017-es évben vonult laktanyába a volt F1-es versenyző, aki szerint sok párhuzam van a sport és a laktanyai élet között.

részletek

Raikkönent kitüntették, így köszönte meg

Kimi Raikkönen díjat vehetett át egy hazájában rendezett gálaesten, amely során a sport nagykövetévé avatták. A színpadra lépve két percen át folyamatosan beszélt, és még a közönséget is megnevettette.

részletek

Utcát neveznek el Jules Bianchiról

A nizzai városvezetés úgy határozott, hogy a néhai F1-es pilóta emlékének adózva utcát neveznek el Bianchiról a dél-franciaországi városban.

részletek

Nehéz gyerekkora volt Toto Wolffnak

A Mercedes F1-es csapatának motorsport-igazgatója elmesélte, hogyan teltek napjai szűk negyven évvel ezelőtt, Bécsben, Ausztria fővárosában.

részletek

Kórházban a 87 éves F1-es legenda

Ma tudódott ki, hogy mellkasi fertőzés miatt karácsony óta kórházban fekszik Stirling Moss. Állapota kezdetben súlyos volt, de azóta jelentősen javult, ő maga pedig jó hangulatban van.

részletek

Dolgok, amiket nem tudtál Alonsóról

A spanyol pilótát sokan még mindig a világ jelenlegi legjobbjának tartanak, most viszont olyan dolgokat is elárult az F1 hivatalos honlapjának, amelyeket eddig nem.

részletek

Szponzorait veszítette Schumacher

A nemrég 48. évét betöltő hétszeres F1-es világbajnok kezelése rengeteg pénzbe kerül, helyzete pedig még nehezebbé vált, ugyanis két támogatója is otthagyta az expilótát.

részletek

Egy fejezet Buttonék múltjából – vagy nem?

Egy régi komód hasadékában talált világháborús szerelmes leveleket Jenson Button családjával hozott kapcsolatba egy hölgy – a helyi múzeum szerint viszont minden Buttont Jenson rokonának gondolnak…

részletek

Kvjatot barátnője is segíti a felkészülésben

Danyiil Kvjat keményen készül a 2017-es F1-es évadra. Mint a legtöbb versenyző, ő is edz, hiszen az új autókhoz erősebb fizikum kell, emellett a kikapcsolódásra is maradt ideje decemberben.

részletek
Olvastad már?