Steward
Strommer Benjamin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. április 22. vasárnap

Bulvár hírek

Barrichello: Daganatom volt, csoda, hogy élek

A tél folyamán mi is beszámoltunk Rubens Barrichello váratlan rosszullétéről, aminek következtében kórházba is kellett feküdnie. Ma már ismét gond nélkül versenyez, de mint egy friss interjúban elárulta, hajszálon múlt az élete.

részletek

Hétvégén bemutatják az F1 kabalafiguráját

Van már főcímdala, menő új logója, show-szerű elemei, plusz a dekorációnak szánt hölgyeket is kiiktatták. Mi hiányzik még a Formula-1-nek ahhoz, hogy besimuljon a világ legnagyobb sporteseményei közé?

részletek

Magyarázkodik a lányok miatt Hamilton

„Köszönöm, Jézus” – osztotta meg a rajtrácslányok monacói visszatéréséről szóló hírt Lewis Hamilton. Aztán röviddel később letörölte, majd arra hivatkozott, nem is érdekli az egész ügy.

részletek

Az érzéketlen Raikkönent támadják

Nagy visszhangot váltott ki, hogy a szerelőt elütő Kimi Raikkönen szemlátomást nem törődött a sérült állapotával Bahreinben, a közönségkedvenc finnt sokan érzéketlennek bélyegezték. Szavazz, te mit gondolsz!

részletek

Így ért véget Gasly és Ocon barátsága

A két egykorú francia F1-es régről ismeri egymást, gyerekként jó barátságot ápoltak. Csakhogy a kapcsolat – Gasly elmondása szerint Ocon miatt – indulatossá fajult, majd rivalizálássá vált.

részletek

Monaco: Nálunk lesznek rajtrácslányok!

Nem áll be a sorba a nagy múltú nagydíj: a helyi autóklub elnöke kijelentette, az F1 döntésének ellentmondva igenis lesznek csinos hölgyek a májusi versenyen.

részletek

A Liberty-főnök felesége küldte el a lányokat

Kiderült az igazság arról, mi volt a grid girlök megszüntetésének kiváltó oka – állítja a svájci Blick. Sharon Maffei az USA Nagydíjon közölte férjével, hogy a lányoknak nincs helyük az F1-ben.

részletek

Kimi WRC-ről, Indyről és kedvenc italáról

Az olvasók kérdeztek, Kimi Raikkönen pedig válaszolt: kiderült, hogy szívesen ralizna még, hívták már ralikrosszba tesztelni, valamint beszélt Vettelhez fűződő barátságáról is.

részletek

Vettel-Hamilton helycsere, indul a GP1?

2019-ben Lewis Hamilton a Ferrarihoz szerződik, Sebastian Vettel a címvédő helyére megy a Mercedeshez! Április elsején, reggelre ismét számos, ehhez hasonló átveréssel találkozhattunk az interneten.

részletek

Ismét beidézték az F1 volt tulajdonosát

Újabb bírósági tárgyalás elé néz az F1 egykori teljhatalmú ura, aki évekkel ezelőtt abban akadályozott meg egy vállalatot, hogy az részvényeket vásároljon a Formula-1-ből. A vád vesztegetés.

részletek

Schumacher családja hálás a megértésért

A hétszeres világbajnok menedzsere szerint a német legenda hozzátartozói nagyra értékelik, hogy a szurkolók tiszteletben tartják, hogy a korábbi versenyző egészségi állapota a család privát ügye.

részletek

Hamilton kamu-Vettelt követett

Az Ausztrál Nagydíj sajtótájékoztatóján is akadtak szórakoztató pillanatok: a címvédő bajnok véletlenül tudta meg, hogy nem ferraris riválisát követte be az egyik közösségi oldalon.

részletek
Olvastad már?