Steward
Dezső Attila
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. augusztus 20. vasárnap

Bulvár hírek

A feledékeny F1-es, akit kutyája vár otthon

Aranybánya a formula1.com könnyed interjúsorozata azoknak, akik a versenyzők személyiségére is kíváncsiak: ezúttal a haasos Kevin Magnussen titkos élete volt soron.

részletek

Tíz dolog, amit nem tudtál Raikkönenről

A legrégibb rajongók is biztosan találnak újdonságot az érdekes információk listájában: az például megvan, hogy gokartosként a kis Kimi mindig az első este elköltötte zsebpénzét?

részletek

Hat nővel üti el idejét Hamilton

A háromszoros világbajnok kiélvezi a nyári szünet minden hátralevő pillanatát: motorokat és quadokat próbál ki, egyik napot pedig hat bikinis nő társaságában töltötte.

részletek

Mick Schumacher apja versenyautóját vezetheti

Michael Schumacher fia jelenleg a Formula-3-as Európa Bajnokságban tekeri a kormányt, most nagy megtiszteltetés érte, édesapja egyik világbajnoki címet szerzett versenyautóját vezetheti.

részletek

Hamiltonnak Rossi motorjára fáj a foga

Lewis Hamilton többször is nyilatkozott már arról, hogy szeretne kipróbálni egy MotoGP gépet. Kifejezetten Valentino Rossi motorját nézte ki most magának, az olasz szívesen fogadja az F1 ászát.

részletek

Hamilton egy rejtélyes barnával pihenget

Lewis Hamilton mindig is az aktív pihenést kedvelte, nincs ez másképp a mostani, négyhetes F1-es nyári szünetben sem. Azért egy csodaszép göndör lány is feltűnt a háromszoros világbajnok mellett.

részletek

Schumacher-kiállítást rendeznek jövőre

A hétszeres F1-es világbajnok hatalmas eszmei értékű gyűjteménnyel rendelkezik, relikviáiból pedig 2018-ban kiállítást rendeznek Kölnben.

részletek

Hamilton: Nem is vagyok aktív az interneten

Az F1-es pilóták közül kétségtelenül Lewis Hamilton az, aki a legtöbbet hallat magáról a közösségi médiában, ám állítása szerint egyáltalán nem posztol sűrűn. A magamutogatást viszont nem önmagáért vagy a sportért, hanem a rajongókért teszi.

részletek

Nem tudunk betelni Ocon exbarátnőjével

Alice Brasseur hosszú ideig alkotott egy párt a Force India F1-es pilótájával, Esteban Oconnal, életének minden egyes momentumát azonban most is folyamatosan megosztja Instagramján, a mi nagy-nagy örömünkre.

részletek

Szörnyű balesetben hunyt el a szexi motoros

Olga Pronina és főleg Instagram-oldala óriási népszerűségnek örvendett a férfiak körében, hiszen rendre fehérneműben trükközött a motorjával – a hét elején azonban életét vesztette.

részletek

Raikkönent komoly díjra jelölik

Kimi Raikkönen az F1-es Spanyol Nagydíjon tett gesztusát, amikor egy, a nézőtéren síró kis rajongóját vendégül látta a Ferrari motorhome-ban, Lauerus-díjra jelölik augusztusban.

részletek

Most Alonsót boldogítja Rossi exbarátnője

Különösen gyors versenyzőkre "szakosodott" a bugyimodell Linda Morselli - legalábbis erre lehet következtetni abból, hogy Valentino Rossi után Fernando Alonso kedvese lett.

részletek
Olvastad már?