Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. október 22. vasárnap

Bulvár hírek

Három F1-es a legjobban kereső sportolók közt

Ronaldo, LeBron James és Federer illusztris társaságába sorolta a Forbes a Formula-1-es mezőny három tagját. Hamilton a sporthoz nem kapcsolódó bevételekben emelkedik igazán társai fölé.

részletek

Usain Bolt adja meg a rajtjelet Austinban

A hétvégi USA Nagydíj nem akármilyen felvezetést kap: a futam előtti pillanatokban a világ leggyorsabb rövidtávfutója lesz rivaldafényben, de a sztárvendégek miatt még a rajtprocedúra is módosul.

részletek

Schumacher ex-menedzsere az igazságot akarja

Wili Weber juttatta Michael Schumachert az F1-be, és szinte végig egyengette pályafutását. Ma ő sem tud többet a rajongók millióinál: Corinna Schumacher megtiltotta, hogy látogassa a hétszeres bajnokot.

részletek

Kiakadtak Carmen Jordán a női pilóták

Az F1-ben is megforduló spanyol meggondolatlanul kijelentette, a gyengébb nem sosem lesz a férfiak szintjén az autósportban. Össztűz zúdult rá a női versenyzőtársadalom tagjaitól.

részletek

Csaknem 50 millió forintot ért Hamilton neve

Szürreális pillanatok zajlottak le a TV2 50 milliós játszma című műsorában: a vetélkedő házigazdája ártatlanul próbálta megmagyarázni a játékosoknak, hogy ki is az a Lewis Hamilton, de nem számított arra, ami ezután következett.

részletek

Visszavonta a pert a De Villota család

Napra pontosan négy évvel Maria de Villota halála után a kártérítést követelő család megegyezett a Manorral – habár a csapat valójában már nem is létezik.

részletek

Ricciardo interjút készített saját magával

Igazi ricciardós csemegére találtunk a Red Bull oldalán: az ausztrál F1-es úgy döntött, összeír egy halom kérdést, amelyeket aztán feltesz magának. Ezek közül válogattunk.

részletek

Kiderült, ki volt a hibás Hayden baleseténél

Nemrég lezárult az ügyészségi eljárás a MotoGP 2006-os világbajnokának halálos balesetével kapcsolatban: a hatóságok arra jutottak, hogy mindkét fél egyaránt hibázott az ütközésnél.

részletek

Rosberg sportriporterként lesz ott Suzukában

Nico Rosberg jövőjéről sok hír felröppent korábban. Szóba hozták Formula-E csapattal csapatfőnökként, most azonban biztossá vált, hogy Japánban a Sky Sports szakértőjeként tevékenykedhet.

részletek

Ricciardo Hamiltont tartja legtöbbre

Egy rendkívüli kezdeményezés keretében, ahol a rajongók személyesen tehettek fel neki kérdéseket, Daniel Ricciardo elárult valamit, amit eddig nem tudtunk róla: egy napon szeretne Lewis Hamilton csapattára lenni.

részletek

Vettel fogja megenni Verstappen tortáját

Nem titkoltan annak reményében hívták meg a szingapúri rajtbaleset három érintettjét a Malajziai Nagydíj sajtótájékoztatójára, hogy majd jól egymás torkának esnek, ám ehelyett viccelődni volt kedvük.

részletek

Megveheted Schumacher világbajnok autóját

Árverésre bocsátják a hétszeres világbajnok Michael Schumacher 2001-es egyéni és gyártói világbajnoki címét megszerző Ferrariját. A német legenda több futamgyőzelmet szerzett gépét bárki megveheti..

részletek
Olvastad már?