Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. május 27. szombat

Bulvár hírek

Massa már nem bízik Schumacher gyógyulásában

Túl hosszú idő telt el a síbaleset óta, ezért az F1-es legenda barátjának nehezére esik elhinni, hogy Michael Schumacher valaha újra a régi lesz. Próbál a sérülés előtti világbajnokra emlékezni.

részletek

Rátámadtak az Indy 500 pole-pozíciósára

Órákkal azután, hogy elhódította az Indy 500 első rajtkockáját, a Ganassi versenyzőjére, Scott Dixonra, feleségére, és korábbi versenytársára, Dario Franchittire fegyveresek támadtak rá Indianapolisban.

részletek

Prost-filmet jelentenek be Cannes-ban

A négyszeres F1-es világbajnok életéről készült játékfilm elkészítését hétfőn jelentik be a Cannes-i Filmfesztiválon.

részletek

Mivel telt Button eddigi szezonja?

Az egyszeres világbajnok az idény hatodik nagydíján, Monacóban tér vissza az F1 mezőnyébe. Instagram-oldala segítségével bemutatjuk, mivel töltötte idejét az elmúlt két hónapban, a szezonkezdet óta.

részletek

Bottas csak a feleségéért szokott idegeskedni

A Mercedes F1-es pilótája régóta alkot egy párt Emiliával, tavaly nyáron pedig egybe is keltek Helsinkiben - a versenyző elmondta, hogy milyen kihívásokat rejt kettejük kapcsolata.

részletek

Bíróságra megy Kevin Magnussen

A dán pilóta korábbi menedzserével való kapcsolata mérgesedett el olyannyira, hogy jogi ügy kerekedett belőle. A felperes kártérítést követel a Haas versenyzőjétől.

részletek

Egy őrült fenyegette a Schumacher-családot

A most napvilágot látott hírek szerint tavaly egy zsaroló pénzt követelt Corinna Schumachertől, azzal fenyegetőzve, hogy gyermekeit baleset éri, ha nem fizet. Elkövetett azonban néhány amatőr hibát.

részletek

Szenzációs ötlet: F1-es fotók ősöreg géppel

Joshua Paul évek óta járja az F1-es hétvégéket egy ősrégi fényképezőgéppel - az I. világháború előtti kamera egészen sajátos hangulatot kölcsönöz a művész fotóinak.

részletek

Film készül Ferruccio Lamborghiniről

Amíg a közelmúltban két Enzo Ferrari-alkotásról is szóltak a híradások, állítólag egy új film van készülőben, méghozzá a Commendatore legnagyobb ellenfeléről, Ferruccio Lamborghiniről.

részletek

Hollywoodi sztár lett a Ferrari versenyzője

Patrick Dempsey és Eric Bana - csak két név a közelmúltból, akik filmszerepeiket egy időre autóra cserélték - most újabb kollégájuk csatlakozott a versenyzés világához.

részletek

Megszületett Raikkönenék kislánya

A 2007-es F1-es világbajnok másodszor is édesapa lett: felesége, Minttu tegnap este közölte a hírt, miszerint világra jött második közös gyermekük, Rianna Angelia Milana.

részletek

Hamilton: Nem vagyok playboy

Másnak két élet sem lenne elég arra, hogy annyi mindennel foglalkozzon, mint Hamilton – elmondása szerint a megismerés vágya nem megy az F1 rovására. Egy dolgot sajnál: hogy fiatalon nem tehette ugyanezt.

részletek
Olvastad már?