Steward
Bognár Viktor
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2017. április 24. hétfő

Bulvár hírek

Motorsportos állatvédő majális Kápolnán

Kovács Niki, a legsikeresebb magyar női gyorsasági motorversenyző, Krajnyák Petra és Vogel Adrienn a Kia Lotos Kupa magyar indulói. Ritka alkalom, hogy mindhármukkal egyszerre lehessen találkozni.

részletek

„Undorító, hogy itt él ebben a luxusban”

A napokban letartóztatott Force India-főnök Lewis Hamilton apjától vásárolta angliai rezidenciáját: nem minden szomszéd örül a csalással vádolt indiai milliárdos közelségének.

részletek

Sebastian Vettel titkos élete

Sebastian Vettel kötélnek állt egy kérdezz-felelek játékra, a kérdések sokkal inkább érintették magánéletét, mint az aktuális versenyeit. Vajon a rajongók is tudnák a válaszokat?

részletek

Mit csinálnak a pilóták Szocsi előtt?

A Formula-1-es pilóták nem unatkoznak két futam között sem. Hogy mivel foglalatoskodnak? Összeállításunkban Hamilton, Verstappen, Alonso, Grosjean és Massa is megtalálható.

részletek

Rosberg tanácsa: Így győzd le a jetlaget

Még mindig szokatlan, hogy az uralkodó F1-es világbajnokot nem láthatjuk hétről hétre, de Nico Rosberg igyekszik tenni azért, hogy ne tűnjön el teljesen a képernyőről. Most éppen egy hasznos tippet osztott meg, ami számára vb-címet ért.

részletek

Mire rá nem veszik a PR-osok a versenyzőket?

Néha egészen váratlan helyzetbe kerülnek a versenyzők a marketingeseknek, a szponzoroknak és ügynökeiknek köszönhetően – horgászat, farm, női ruha és más őrületek összeállításunkban.

részletek

Hamilton vétett a szabályok ellen, javította

A Liberty Media csoport lazábban veszi az F1-es képek és hanganyagok jogait és megengedőbbek a pilótákkal szemben a közösségi médiában, de azért ez nem jelenti azt, hogy bármi kikerülhet.

részletek

Rajtrácslányból ünnepelt fotómodell

Eva Padlock a különböző autó- és motorversenyeken az egyik energiaitalmárkát szokta promotálni, „mellékállásban” pedig modellkedik is – közösségi oldalaira feltöltött képei alapján teljes joggal.

részletek

Hamilton és Bottas az F1 Federere és Nadalja?

Toto Wolff szerint mostani versenyzői között jóval kisebb a feszültség, mint volt a brit és Nico Rosberg esetén, Sebastian Vettellel együtt pedig kölcsönös tisztelettel tekintenek egymásra.

részletek

Láttátok már Ocon csinos barátnőjét?

Korábban maga is versenyzett, azonban néhány éve felhagyott az autókkal, és amellett, hogy manapság modellkedik, még középiskolába jár - bemutatjuk Alice Brasseurt!

részletek

Raikkönen a Juventus stadionjába megy focizni

Kimi Raikkönen ritkán űz bármilyen sportot a technikai szakágon és a jégkorongon kívül, ám május 30-a mindenképpen különleges lesz ebből a szempontból, hiszen Sebastian Vettellel együtt egy jótékonysági focimeccsen vesznek részt.

részletek

Talmácsi a koraszülött-mentés támogatója

Talmácsi Gábor MotoGP világbajnok, a Shell kenőanyagok nagyköveteként személyes jelenlétével is támogatta azt a „Neonatológiai Mentőgépkocsi-vezetői Akadémia” létrehozására irányuló kezdeményezést...

részletek
Olvastad már?