DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Bemutatták az új Mazda CX-30-at

Ismét Mazda-világpremier helyszíne a Genfi Autószalon: a márka itt mutatja be a vadonatúj Mazda CX-30 modellt.

Az új kompakt szabadidőautó, amely tökéletesen illeszkedik a töretlen népszerűségnek örvendő CX-3 és CX-5 modellek közé, a Kodo formatervezési filozófia és a Skyactiv technológiák azon új korszakának képviselője, amely a 2018 végén bemutatott, vadonatúj Mazda3-mal vette kezdetét.  

Az új szabadidőautó kiemelkedő menetdinamikai jellemzőkkel és a legmodernebb biztonsági technológiákkal rendelkezik, tágas belső térrel és szépséges arányokkal elégíti ki az ügyfelek igényeit. Ugyanitt tartja európai premierjét a világ legkeresettebb kétszemélyes, nyitott tetős sportautójának limitált kiadása, a Mazda MX-5 30. jubileumi modell, amely jellegzetes Racing Orange fényezéssel és egyedi dekorelemekkel hívja fel magára a figyelmet. 

01 Mazda CX-30_small



A Mazda európai eladásait vezető Mazda CX-5 2019-es kiadása szintén Genfben mutatkozik be az európai közönségnek. A frissített CX-5 az eddiginél is magasabb minőséget és jobb vezethetőséget kínál, összhangban a Mazda azon törekvésével, hogy autóinak minden apró részletében a lehető legkiválóbb ügyfélélményt biztosítsa.

A jelenleg bevezetésre kerülő, új generációs Mazda termékek ismeretében a Mazda 2019-ben további növekedésre számít.

Az autós hírek támogatója az Aquaprofit Zrt.

Aquaprofit_banner_728x90

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: