DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 19. péntek
Egyéb

Idén Mustangot lehet nyerni az AMTS-en

Az elmúlt évekhez hasonlóan, ismét egy autó a fődíj az AMTS Autó Show-n! A fődíj, egy Ford Mustang Coupé, ami január 31. és február 4. között alakul át élőben, a WestEnd City Center szívében, a Millennium udvar szökőkútjánál!

Ahogyan az eddigiekben, idén sem csak maga a nyeremény exkluzív, az pedig vélhetően senki számára nem meglepetés, hogy nem egy alap gyári modellt lehet majd megnyerni a rendezvényen! Az AMTS hagyományos élő autóépítés programja most is jóval a rendezvény előtt lezajlik, ráadásul mindenki szeme láttára élőben, mindössze néhány nap leforgása alatt! 

7bb9a49e-0f21-49a3-862f-7597b80a740f



Az idei nyereményautó főtámogatója a minőségi Toyo Tires  gumiabroncsok hazai forgalmazója, az Abroncs Kereskedőház Kft. Idén maga az autó is a Toyo Tires égisze alatt épül meg. Az átépítés pedig a Ford Mustang generációk módosításának talán legismertebb hazai szakértője, a DF Tuninggal közösen jön létre.

A nyereményautó a következő módosításokat kapja:

amts tuning_resize

Az elkészült autót bárki megnyerheti, aki teljes árú felnőtt, vagy családi belépőjegyet vásárol a rendezvényre, akár elővételben, akár a rendezvény helyszínén. Sőt, belépőidet akár a Westendben is megvásárolhatod hoszteszeinktől az építés ideje alatt az AMTS standon, ha éppen arra jársz. Az átépített Ford Mustang pedig márciusban, az AMTS harmadik napján kerül kisorsolásra - addig pedig még sok helyen találkozhatsz majd vele!

Mit kell tenned, ha meg akarod nyerni a Ford Mustangot?

Elsősorban csak jól kell érezned magad a Show-n! Elég jól hangzik? Na jó, azért néhány dologra még oda kell figyelned:

  1. Vegyél teljes árú, vagy családi jegyet az AMTS-re (1)), akár online elővételben, akár a Westendben felállított standunkon, akár a rendezvény nyitvatartása alatt a helyszíni pénztárakban.
  2. Látogass ki az AMTS-re március 22-24. között bármikor
  3. Véletlenül se dobd el a belépőjegyedet!
  4. Gyere az AMTS központi standjára az "A" pavilonban és vegyél részt a játékban. (2)
    a. Töltsd ki a nyereményszelvényt, melyen
     - Legyenek pontosan kitöltve a személyes adataid
     - Válaszold meg helyesen a három kvíz kérdést
     - Írd be a jegyen található vonalkód alatt lévő számsort a nyereményszelvény megfelelő rubrikájába.
    b. Érvényesíttesd le a jegyedet a hosteszekkel
    c. Dobd be a kitöltött nyereményszelvényt a gyűjtőládába (3)
  5. Ne dobd el a leérvényesített belépőjegyedet!

(1) A játékban minden online vagy a pénztárakban megvásárolt teljes árú felnőtt napijegy, vagy családi jegy vehet részt. A további kedvezményes belépőkkel (gyermekjegy, Carstyling.hu klubkártyás jegy, csoportos jegy) nem vehetsz részt a játékban. Amennyiben online vásároltad a belépőjegyed, mindenképpen nyomtasd ki és úgy hozd a show-ra, mert a hoszteszek csak ebben a formában tudják majd érvényesíteni! A családi és a felnőtt belépő jegyenként egy darab nyereményszelvény kitöltésére jogosít fel.
(2) A Játékban kizárólag devizabelföldi, magyar állampolgárok vehetnek részt
(3) Amennyiben nincs leérvényesítve a jegyed a nyereményszelvényt nem lehet bedobni a gyűjtőládába

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: