DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 28. csütörtök
Egyéb

Molnár Andinak sem a méret a lényeg

Táncos, műsorvezető és sportoló egy személyben – ő Molnár Andrea, akit a legtöbben talán az RTL Klub Szombat esti láz című műsorából ismerhetnek. A híresség nagy gondot fordít egészségére, testi és lelki épségére. Nem csak azzal, hogy megfelelően táplálkozik és sportol ennek érdekében, hanem autót is például úgy választott magának, hogy a biztonsága egy percig se legyen kérdéses.

„Mindig mozgásban vagyok. Míg a táncnál a jó cipő, az úton a megbízható autó nyújtja számomra a biztonságot. Ezért egy olyan elkötelezett helyet, céget kerestem, ahol a biztonságos autó mellett komplex, profi szolgáltatáscsomagot is igénybe vehetek. De a biztonság mellett azért az is fontos, hogy jól érezzem magamat a kocsiban” – vallja Molnár Andi, az RTL Klub életmód magazinműsorának háziasszonya, akinek új autóját a mai napon leplezték le a Duna Autó Fiat szalonjában. A táncos-műsorvezető kolléganőjéhez, Stohl Lucához hasonlóan, a hölgyek körében igen népszerű Fiat 500 Collezione család egyik tagját szemelte ki.

e27b4ce0-75e4-4f42-8350-3286bb9bb68c



A táncosnak Markó Zoltán, a Duna Autó Zrt. kereskedelmi igazgatója adta át választottját. Az új Fiat 500 Collezione modell egyszerre kedves, merész és stílusos. Igazi kis ékszerdoboz, amely exkluzív megjelenést biztosít tulajdonosának. Színeivel és formáival kifinomult elegyet alkotva pedig garantáltan felhívja magára az emberek figyelmét. Emellett gazdag felszereltségének köszönhetően minden igényt kiszolgál, élvezetesen egyedivé varázsolja az utazásokat.

„Régóta szemeztem ezzel a típussal, mindig is nagyon csajosnak és stílusosnak tartottam. Korábban méretesebb autóim voltak, de rájöttem, hogy se nekem, se a tánccuccaimnak nincs szükségünk nagyteljesítményű és nagyméretű autóra. Sokkal praktikusabb az én igényeimnek egy kisebb fogyasztású kocsi. Emellett az is szempont volt, hogy könnyebben lehessen parkolni a „városi cirkálóval”, de azért a Balaton, illetve a vidéki fellépéseim helyszínei sem jelentenek gondot neki. Az utazás pedig biztos igazi élmény lesz egy ilyen gyönyörű Fiat 500-asban, hiszen kényelmi szempontból is minden benne van, ami nekem lényeges” – árulta el Molnár Andi.

b3038067-9533-4fb3-9083-85b1b5dae7b3

„Megnyugtató az a tudat is, hogy a Duna Autó nem engedi el a kezemet a vásárlás után, az autó mellé egy komplex szolgáltatáscsomagot is kapok. Szervizre biztosan az Autóvárosba fogom hozni a kiskocsimat, de a biztosítási ügyek intézését is rájuk bízom majd. Azon kívül az autóbérlés szolgáltatásukkal is élni fogok, ha a tánccsoporttal egy nagyobb turnéra utazunk” – tette hozzá a műsorvezető, aki nem csak boldog új autótulajdonos lett, hanem a Duna Autó „Nekünk az autó bizalmi kérdés” kampányának arca is. Ez úttal is balesetmentes, biztonságos közlekedést kívánunk!                         

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: