DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

A Vredestein Wintrac Pro első helyen végzett az Auto Bild 2018-as tesztjén

Az Auto Bild sportscars, a vezető német autós magazin októberi számában közzétette legfrissebb téli gumiabroncs-tesztjének eredményeit. Az egyesült államokbeli Sziklás-hegységben található Yellowstone Nemzeti Parkban, valamint az Ausztriában végzett teszteken a Vredestein 245/45 R18 Wintrac Pro gumiabroncsa az első helyen végzett, és elnyerte a tekintélyes „példaértékű” („vorbildlich”) minősítést.

A Vredestein Wintrac Pro a Kölnben megrendezett „The Tire” nemzetközi kiállításon mutatkozott be. A téli abroncsot kifejezetten a legerőteljesebb gépjárművekre tervezték. A 17 colos és a fölötti, kiemelkedő teljesítményű szegmens növekvő piaci igényeire válaszul ez a gumiabroncs kiváló kanyarodás közbeni tapadást, nedves útfelületen elérhető rövid féktávolságot, valamint páratlan kezelhetőséget biztosít, még nagy sebesség mellett is. Számos méretben áll rendelkezésre az Y sebességbesorolásban, így ideális akár legfeljebb 300 km/h sebesség melletti használatra is. 

VR-Wintrac-Pro-lifestyle-1



A téli gumiabroncsok új etalonja 

„Ez a legutóbbi elismerés remekül igazolja a Vredestein márka által tett ígéret valóságalapját” – tette hozzá Matthias Urban, az Apollo Vredestein európai értékesítési vezetője. „Elköteleztük magunkat amellett, hogy páratlan téli teljesítményt kínáljunk, és az Auto Bild tesztjének eredménye a bizonyíték, hogy ezt sikeresen el is értük. Mi több, ez jól mutatja, hogy a Vredestein továbbra is épít a téli gumiabroncs szektorban birtokolt, már így is tekintélyes örökségére. Az első, magas szilikatartalmú technológiával gyártott téli gumiabroncsot 1995-ben mutattuk be a Snowtrac formájában, ezt 2005-ben az akkor egyedüli módon W sebességbesorolással rendelkező, magas teljesítményű Wintrac xtreme követte, majd 2013-ban az Y sebességbesorolású Wintrac xtreme S. Az Auto Bild legújabb tesztjének eredményei jól szemléltetik, hogy innovatív megközelítésünkkel továbbra is úttörő szerepet töltünk be.”

VR-Wintrac-Pro-lifestyle-2

Intelligens kialakítás

A Giugiaro vállalattal együttműködve tervezett Vredestein Wintrac Pro a megnyerő kialakítást a legkorszerűbb technológiával ötvözi. A futókeverékben alkalmazott műgyanta és magas szilikatartalom a lehető legmagasabb szintű kezelhetőséget és fékteljesítményt biztosítja a havas és nedves útfelületeken. A lamellák és barázdák vadonatúj kialakítása biztosítja a lehető legjobb kezelhetőséget, valamint a kivételes fékteljesítményt és gyorsulást. A gumiabroncs megnyújtott, ovális érintkezőfelülete javítja a nedves útfelületeken nyújtott teljesítményt, a kormányzás hatékonyságát és a kanyarodási jellemzőket.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: