DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 26. péntek
Egyéb

Vredestein abroncsok kerülnek az új Touaregre

A Volkswagen Polo után egy újabb modellre, a Touaregekre is Vredestein abroncsokat szerelnek a német gyártó üzemében. A városi terepjáró a négy évszakos Quatrac 5 és a nyári Ultra Satin abroncsokat kapja.

„Büszkék vagyunk rá, hogy a Volkswagen eredeti alkatrészmárkának választotta a Vredesteint a Touareg számára Európában. Ez egy újabb jelentős mérföldkő márkánk stratégiájában, ahol mindig a prémium minőségre és a kimagasló teljesítményre összpontosítunk.” – mondta Mathias Heimann, az Apollo Vredestein európai leányvállalatának elnöke.

1_Apollo-Vredestein-to-supply-OE-tyres-for-Volkswagen-Touareg



Az Apollo Vredestein mindkét, 18 hüvelykes terméke zöld színű EU-abroncscímkét szerzett a nedves tapadás és az üzemanyag-gazdaságosság terén, ráadásul egyedülállóan alacsony zajkibocsátási mutatókkal rendelkeznek. A nyári Ultrac Satin 255/60 R18 108W abroncsot ezenkívül az alacsony gördülési ellenállás, az egyedi, tapadásnövelő gyanta és a futófelület Z-alakú barázdái jellemzik.

2-Apollo-Vredestein-to-supply-OE-tyres-for-Volkswagen-Touareg

A négy évszakos Quatrac 5 255/60 R18 108V típus pedig tökéletes tapadást biztosít a kanyarokban, ráadásul kiválóan gyorsul jeges és havas útfelületeken is. Utóbbi megfelel azon országok előírásainak, ahol kötelező a téli abroncsok használata. Népszerűségét az is bizonyítja, hogy 2014-es bemutatása óta több mint ötmillió darabot adtak el belőle.

3-Apollo-Vredestein-to-supply-OE-tyres-for-Volkswagen-Touareg

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: