DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 18. csütörtök
Egyéb

Szélesedik az Apollo Tyres és a DVTK együttműködése

Mostantól a kosárlabda, a röplabda és a jégkorong szakosztályokat is támogatja a nemzetközi abroncsgyártó. Az Apollo a DVTK jelmondatával – „Együtt vagyunk, győzni fogunk!” összhangban tovább mélyítette kapcsolatát a sportklubbal, szélesíti a támogatott sportágak körét.

A magyar első osztályú férfi labdarúgó-bajnokságban játszó DVTK országszerte ismert. Az északkelet- magyarországi régióban a klub jelenléte a női és ifjúsági labdarúgásban kiemelkedő. Továbbá a klub fontos munkát végez a régióban, lehetőséget nyújtva a változatos sportolásra. A DVTK és az Apollo Tyres kiterjesztett együttműködésével a következő sportok kerültek be a partnerség körébe: a kosárlabda, a röplabda és a jégkorong. A kosárlabda és a röplabda esetében az Apollo kiemelt figyelmet fordít a női csapatokra, a labdarúgás esetében pedig tovább mélyíti elkötelezettségét az egri és a salgótarjáni csapatok támogatásával.

2. kép



Az Apollo Tyres kiemelt figyelmet fordít a helyi közösségekre. A cég Magyarországra érkezése óta hűen képviseli anyavállalatának alapvető értékeit. Az Apollo Tyres ’Care for Society’ programjának keretében a cég hazánkban is olyan kezdeményezésekbe fogott, amelyek a helyi közösségeket segítik és növelik a helyi szolgáltatások színvonalát. A térség legjelentősebb sportklubjának támogatása illeszkedik ezekhez a célokhoz.

„Ez a partnerség egy fontos lépés számunkra. Nagyon örülünk, hogy együtt dolgozhatunk a DVTK-val, hiszen ugyanabban a régióban tevékenykedünk. Összekapcsolni, támogatni a helyi közösségeket, minél több lehetőséget elérhetővé tenni számukra – mi ebben hiszünk az Apollónál. A DVTK-val való együttműködés kiterjesztése azt jelenti, hogy ebben a régióban is képesek vagyunk megerősíteni ezt a törekvést.”– mondta Tarnai Tamás, az Apollo Tyres emberi erőforrás és társasági támogatás igazgatója.

„Rendkívül megtisztelő és örömteli, hogy az Apollo Tyres-ben egy olyan partnerre találtunk, aki fantáziát lát a DVTK több szakosztályának támogatásában is. Úgy gondolom, hogy a DVTK jelenlegi területi lefedettségével, multisport klub jellegéből fakadó adottságaival, valamint kiemelkedő létszámú sportolói és szurkolói bázisával ideális segítője lehet az Apollo Tyres-nak céljai elérésében” - tette hozzá Sántha Gergely, a DVTK ügyvezetője.

Az Apollo Tyres elkötelezett híve a labdarúgásnak. A Premier League-ben szereplő csapat, a Manchester United globális partnere, emellett a német Bundesligában is jelen van a Borussia Mönchengladbach labdarúgó klubbal kialakított együttműködésén keresztül. Az Apollo az Indiai Szuperligában is képviselteti magát a Chennaiyin FC támogatásával és az indiai másodosztályú labdarúgó-bajnokságban játszó Minerva Punjab FC szponzorálásával.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: