DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 19. kedd
Egyéb

Nyerj újabb Shell-ajándékcsomagot egy betűvel!

Teljesebbé teszik az utazás élményét a Ferrari partnerének új, exkluzív Shell ClubSmart termékei. A Formula.hu nyereményjátékában ismét ajándékcsomagot nyerhet az olvasó, aki helyes választ ad egy kérdésre.

Áprilistól új, exkluzív Shell emblémázott termékek érhetők el a Shell töltőállomsokon, amelyekkel az utazás és a kirándulás még élvezetesebb lehet. A Shell ClubSmart program tagjai hűségpontjaikat válthatják a termékekre, de a Formula.hu egyik olvasója is megnyerhet egy több elemből álló értékes csomagot, ha részt vesz nyereményjátékunkon.

Játékosaink dolga mindössze annyi, hogy helyes választ adjanak a lejjebb található kérdésre az űrlap segítségével, a megoldás betűjével. A jól válaszolók között sorsoljuk ki a három termékből álló ajándékcsomagot.



A második csomag tartalma: uzsonnás hűtőtáska, gyümölcs infúziós kulacs, hogy minél egészségesebb légy, és egy autós mobiltartó.

Kérdés: Hogyan lehet pontokat gyűjteni?

a) kizárólag Shell üzemanyagok után

b) a Shell üzemanyagok és a Shell Shopban történő vásárlások után

 

A játék egy héten keresztül, május 4. (péntek) 12 óráig tart. A sorsolásra aznap délután kerül sor.

Figyelem! Csak az érvényes email-címmel rendelkezők között sorsolunk! Egy névvel és egy email-címmel csak egyszer lehet játszani, a többszörös jelentkezőket szűrjük, ők is csak egyszeres eséllyel indulnak.

Sok sikert!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: