Steward
Vaszilykó Péter
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2019. március 24. vasárnap
Autó

Nyerj Shell-ajándékcsomagot egy betűvel!

Teljesebbé teszik az utazás élményét a Ferrari partnerének új, exkluzív Shell ClubSmart termékei. A Formula.hu nyereményjátékában ajándékcsomagot nyerhet az olvasó, aki helyes választ ad egy kérdésre.

Áprilistól új, exkluzív Shell emblémázott termékek érhetők el a Shell töltőállomsokon, amelyekkel az utazás és a kirándulás még élvezetesebb lehet. A Shell ClubSmart program tagjai hűségpontjaikat válthatják a termékekre, de a Formula.hu egyik olvasója is megnyerhet egy több elemből álló értékes csomagot, ha részt vesz nyereményjátékunkon.

Játékosaink dolga mindössze annyi, hogy helyes választ adjanak a lejjebb található kérdésre az űrlap segítségével, a megoldás betűjével. A jól válaszolók között sorsoljuk ki a három termékből álló ajándékcsomagot.

Az első csomag tartalma: hordozható, felfújható nyugágy, amelyen a pihenés is édesebb, 3 az 1-ben zenélő ivópalack (bluetooth-szal, hangszóróval), amely mindig a kedvenc zenéidet játssza, és egy biztonsági mobiltartó.

Az első kérdés: Mi a ClubSmart program weboldala?

a) shell.hu/clubsmart

b) clubsmart.hu

 

A játék egy héten keresztül, április 25. (szerda) 12 óráig tart. A sorsolásra aznap délután kerül sor.

Figyelem! Csak az érvényes email-címmel rendelkezők között sorsolunk! Egy névvel és egy email-címmel csak egyszer lehet játszani, a többszörös jelentkezőket szűrjük, ők is csak egyszeres eséllyel indulnak.

Miután a játék befejeződött, egy második ajándékcsomag is gazdára talál újabb játék keretében!

Sok sikert!

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?