DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 25. csütörtök
Egyéb

Egészéves együttműködés a Toyota és az Askoll között

A Toyota és Lexus vásárlókhoz hasonló környezettudatos, igényes emberek, a vonatot és kerékpárt kombináltan használók, valamint a gyorsasági autóversenyek pályáin dolgozók az Askoll e-bike-ok és villanyrobogók első számú célcsoportjai Magyarországon.

A prémium olasz gyártó magyar importőr cége 2018-ban egészéves partneri együttműködést kötött egymással, hiszen értékrendjük lényegében hasonló két és négy keréken. Ennek egyik eseményeként a magyar autóipari innováció egyik fellegvárában, Hatvanban zajlott az a közös fotózás, amelynek keretében a Toyota és az Askoll szépségét gyönyörű hölgyek társaságában csodálhatták meg a város főterén – amit egyébként Magyarország legszebb főterévé is választottak.

Hatvan 1



„Fontos törekvésünk a környezet védelme, a fenntartható mobilitás, ugyanakkor itt Hatvanban sokan szenvedélyesen szeretjük a szép és különleges járműveket” – mondta a Formula magazinnak Horváth Richard polgármester, aki szerint Hatvan város szépségének is szól a Toyota és az Askoll választása.

„Stílus, elegancia és környezettudatosság, egyre többen vannak, akik a városi közlekedésben egyikről sem szeretnének lemondani” – magyarázza Bóday Csilla, az Askoll Magyarország egyik tulajdonosa, aki szerint az autók, a kerékpárok és a villanyrobogók között is egyre népszerűbb az ár-érték arányos minőség. Bóday Csilla azt is elmondta: nagy megtiszteltetés a világ legnagyobb és legkörnyezettudatosabb autógyártójával együtt dolgozni és egyúttal óriási felelősség is.

Hatvan 2_

Horváth Richard, Hatvan polgármestere az Askoll új összecsukható e-bfolding modelljével

„A Toyota név a világ minden pontján a megbízhatóság, a környezettudatosság szimbóluma, nemcsak a termékekben, de az ügyfelek kiszolgálásában is. Erre törekszik az Askoll is, amely Európában az anyaországban, Olaszországban és Franciaországon kívül Magyarországon aratta a legnagyobb kereskedelmi sikereit is.”

„Olyan nagynevű cégek, mint a Vapiano vagy a Pizza Forte is minket választottak és úgy tűnik, több hazai autó verseny csapat kiegészítő felszerelései között is ott lesznek az Askoll e-bike-jai és villanyrobogói” – folytatja Bóday Csilla, hozzátéve: ez azért is különös megtiszteltetés, mert az autóversenyzők köztudottan mániákusan minőség kedvelő emberek.

Hatvan 3

Bóday Csilla (Askoll Magyarország)
Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: