DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Sportos és családi autókkal érkezeik a Skoda az idei AMTS-re

Négy autót állít ki a ŠKODA az idei AutoMobil és Tuning Show-n (AMTS) a HUNGEXPO-n március 23-25. között. A márka ezúttal három fronton képviselteti magát a budapesti rendezvényen: az SUV tematikus kiállításon az új Skoda Karoq és a Skoda Kodiaq lesz megtekinthető, míg a gyári csúcsragadozók elnevezésű szekcióba egy AuperB SportLine-t és egy Octavia Combi RS modellt visz a márka.

Ezen kívül a Skoda megjelenik, a Közlekedik a család közlekedésbiztonsági vetélkedő standján is, ahol a verseny fődíját, egy Skoda Rapid Family személygépkocsit állít ki. Mint ismert, az ORFK-Országos Baleset-megelőzési Bizottság és szakmai támogató partnerei idén is megrendezik a családok autós versenyét a márka támogatásával, amelyre olyan magyarországi lakóhellyel rendelkező családok nevezhetnek, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, és 6–17 év közötti gyereke(ke)t nevelnek.

Karoq-amts



A területi versenyeket a fővárosi és a megyei baleset-megelőzési bizottságok bonyolítják le 2018. április 14. és június 9. között, a családi vetélkedő országos döntőjére az ORFK-OBB szervezésében 2018. június 23-24-én kerül sor, ami után a legügyesebb család veheti át az AMTS-en kiállított gépkocsit.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: