Steward
Admin
Pontállások Versenynaptárak Pilóták Csapatok
2018. december 13. csütörtök
Autó

Számos újdonsággal várja idén is látogatóit az AMTS

Idén már 13. alkalommal rendezik meg Budapesten az Automobil és Tuning Show-t, amely autókülönlegességek kiállításával és számos más érdekességgel várja a látogatókat. Az esemény március 23-25. között, három napon át zajlik majd, helyszíne pedig ezúttal is a Hungexpo lesz.

25_1518721348

A szervezők büszkén hirdetik, hogy az eseményen a külföldi járművek felhozatala is évről évre egyre népesebb, így idén Európa 15 országának több száz tuningautóját is megtekinthetik majd az érdeklődők.

Emellett számos színes programmal készülnek a kilátogatók szórakoztatására, ami ideális időtöltés lehet az autók iránt vonzódóknak a Formula-1-es Ausztrál Nagydíj reggeli eseményeit követően.

Idén először a terepautózás szerelmeseihez is szólnak a szervezők, hiszen a rendezvény hagyományos tíz tematikája mellé vadonatúj programként érkezik az Off-Road Show és kiállítás. Az A pavilon mellett kialakított parkolóban és terepen közel 50, részben magyarok által átalakított terepjáró-különlegességet tekinthetnek meg, illetve próbálhatnak ki utasként a látogatók.

25_1518781212

Az elmúlt hat évben mindig egy sajátos Gymkhana-versennyel nyitották meg az AMTS-t, idén azonban átalakul ez a betétprogram, és két egyáltalán nem hagyományos driftverseny veszi át a helyét: a DriftShifters és a Parking Battle Drift Magyarországon először itt mutatkozik be. Ezekben a különös szakágakban szombaton és vasárnap mérik össze tudásukat a környező országok legrátermettebb pilótái. Mindkét sportág alapját a tempós drift adja, melyet a terület lehetőségeihez képest maximálisan kibővített nyomvonalú, idén először telepített betonfalak között húzódó pályán prezentálnak majd a versenyzők.

Sztárvendégekből sem lesz hiány a három nap során, akik közül a legnevesebb alighanem az AMTS-re ismét ellátogató amerikai tuningkirály, John D'Agostino lesz, akivel személyesen is találkozhatnak a jelenlévők.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal:
Olvastad már?