DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. április 24. szerda
Egyéb

Az év legolvasottabb autós hírei a Formulán

Nem csak a sportról, de az utcai autózásról is rendszeresen olvashattok nálunk, most összegyűjtöttük, hogy ebben a témában mely cikkeket kedveltétek leginkább a 2017-es év során.

A rengeteg autósport-széria mellett igyekszünk folyamatosan beszámolni az autózás legfrissebb híreiről, valamint érdekességeket, videókat is rendszeresen osztunk meg veletek - Autó rovatunk (2017-ben) legolvasottabb cikkeiből készítettünk egy tízes listát az év végéhez közeledve. 

Az élen rögtön egy videót találunk, ugyanis egy Hayabusa-motorral szerelt Suzukiról szóló anyagot néztetek meg legtöbben - 330 lóerős, 12 ezres fordulatig pörgő Hayabusa-motor és egy hátsókerék-hajtású, sárga Suzuki Swift, ez mindenképpen őrült, de nagyon jól működő párosítás. A második helyre is hasonló tartalom került, az "Ez történik, ha menet közben rükvercbe teszed a váltót" címet viselő videós cikk formájában, a dobogó alsó fokát viszont már más jellegű poszt vitte el: az autómárkákhoz köthető sztereotípiákról szóló szöveg sokakat érdekelt.

autó_1



Ha tovább haladunk a listán, akkor a negyedik helyen egy újabb videós tartalom következik az év egyik, ha nem a legjobb autós reklámjával. Szinte ugyanennyi olvasót érdekelt egy játék: a kérdés az volt, hogy ki hány autómárka logóját ismeri fel a hatvan közül. A legjobb öt után egy "klasszikus" videó jön: megosztottunk egy korábbi videót arról, amikor Benik Balázs egy WRC-vel hívta ki gyorsulásra a Ford Focus utcai változatát. 

Hetedikként következik a sorban egy februári cikkün a nagy autós világtérképpel, nyolcadikként viszont ismét egy videó egy "különös harcról", amely azt mutatja be, hogy a fizika törvényeit semmi sem győzheti le. A tízes listát végül egy dobozból kicsomagolt Lamborghini és az Opel eladásáról szóló hír zárja le a kilencedik és a tizedik helyen.

Tehát a tízes lista:

1. Így szól egy Hayabusa-motorral szerelt Swift 
2. Ez történik, ha menet közben rükvercbe teszed a váltót 
3. Az vagy, amit vezetsz - Autómárkák és a hozzá tartozó sztereotípiák 
4. Itt az év egyik, ha nem a legjobb reklámja 
5. Hány autómárka logóját ismered fel a 60-ból? 
6. Amikor egy versenyautó áll melléd a lámpánál 
7. Íme a nagy autós világtérkép 
8. A fizika törvényeit semmi sem írhatja felül 
9. Amikor megjön az új, exkluzív Lamborghinid 
10. Eladták az Opelt

 

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: