DIGITÁLIS MAGAZIN Pontállások Versenynaptárak
2024. március 29. péntek
Egyéb

Megnyílt a Pappas Outlet

Az egyik legforgalmasabb budapesti úton nyitott prémium minőségű használt járműveket értékesítő outletet a Pappas Auto.

Budapesten a Budaörsi út az M1/M7 autópályák bevezető szakaszaként a főváros egyik legforgalmasabb útszakasza. A Sasadi út közelében, a Budaörsi út 66. szám alatt a Pappas Auto Magyarország Kft. 2017. december 11-én új telephelyet nyitott 2300 négyzetméteren, prémium minőségű használt járművek értékesítése céljából. A helyszín igazán jó választás, hiszen néhány éve épült át ez az útszakasz, így a városközpontból érkezők is gyorsan és könnyedén közelíthetik meg az outletet.

Az autókereskedés széles márkakínálattal, vonzó finanszírozási lehetőségekkel, több mint 40, fiatal, Magyarországon vezetett szervizkönyves gépjárművel várja vásárlóit. Pais József, a Pappas Auto Magyarország Kft. ügyvezető igazgatója kihangsúlyotza: “A Pappas Outletben prémium minőségű használt járműveket nem csak értékesítünk, hanem fel is vásárolunk. Megbízható partnerei kívánunk lenni azoknak az ügyfeleinknek is, akik a használt gépkocsi mellett döntenek. Éppen ezért szakavatott kollégáink – márkától függetlenül – felmérik a járművek állapotát, és ha azok a követelményeknek megfelelnek, “átvizsgálva pappas” tanúsítványt kapnak. Célunk, hogy ügyfeleink biztosan elégedettek legyenek velünk.”



A legtöbb esetben a Pappas Auto munkatársai a gépkocsi kulcsával együtt Európa Garancia tanúsítványt is átadnak az új tulajdonosnak. A garancia bizonyítja a gépjármű kiváló állapotát, tulajdonosváltás esetén pedig garanciaidőn belül átruházható. Az Európa Garancia Mercedes-Benz, smart, Chrysler, Jeep, Dodge és egyéb márkájú használt gépkocsik garanciális javítása esetén, a garancia körébe tartozó alkatrész árát, valamint a munkadíj költségét is tartalmazza. Kilométer-korlátozás nélkül szinte egész Európára érvényes.

Nyitási akció keretében a Pappas Auto minden 2018. január 11-ig a Pappas Outletben megvásárolt gépjárművére 2 év garanciát biztosít. A Pappas Outlet – mely a Pappas Auto 3. budapesti telephelye – mindazok számára ideális választás, akik a minőséget és a megbízhatóságot tartják szem előtt akkor is, ha nem új, hanem használt autóról van szó.

Ha ismerőseid figyelmébe ajánlanád a cikket, megteheted az alábbi gombokkal: